מחפשת תמונות לאלבום חתונה דיגיטלי לדוגמא

• הוסף לסימניות
מאיפה אפשר להשיג
חשבתי על רעיון להוריד מהאינטרנט תמונות ו"לגייר" אותן מה אתם אומרים על זה?

• הוסף לסימניות
השאלה קצת לא מובנת

מה בדיוק את רוצה להדגים?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעשות אלבום חתונה דיגיטלי
ואין לי מאיפה להביא תמונות .

• הוסף לסימניות
תבקשי מהצלם שאת מתעדת להראות לו את הדוגמא

• הוסף לסימניות
הבעיה שלי..
אני צריכה תמונות חתונה,ולא מצאתי אף אחד שמוכן לפרסם את עצמו,ולהביא לי את התמונות שלו.

• הוסף לסימניות
בקיצור אני רוצה לתת לצלם אלבום דיגיטלי שיצרתי שיראה ללקוחות ואין לי מאיפה לקחת תמונות

• הוסף לסימניות
אם מדובר בצלם ספציפי, הסיבה היחידה שיש לו לסרב לתת לך תמונות היא - שהוא לא רוצה שהחומר יסתובב ללא שליטה, תתחייבי לו שזה אך ורק עבורו, והוא היחיד שישלוט בתפוצת החומר

• הוסף לסימניות
עדיין אין לי צלם..
זה בשביל עצמי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BATCHEN;1514609:
עדיין אין לי צלם..
זה בשביל עצמי.

היא צודקת כל כך!
בסך הכל רוצה 'ליצור תיק עבודות ללא לקוחות', וזו בהחלט התמודדות מוכרת ולא תמיד פשוטה!

לדעתי, גם אם הרעיון נכון, את מחפשת את הפתרון במקום הלא נכון. צלם לא ייתן לך חומר אישי של לקוחות משום שהדבר מנוגד לאתיקה המקצועית.
נכון הרבה יותר לפנות לזוגות שאת מכירה, ולהציע להם אלבום דיגטלי תמורת הרשות להשתמש בתמונות שלהם!
שיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;1514663:
היא צודקת כל כך!
בסך הכל רוצה 'ליצור תיק עבודות ללא לקוחות', וזו בהחלט התמודדות מוכרת ולא תמיד פשוטה!

לדעתי, גם אם הרעיון נכון, את מחפשת את הפתרון במקום הלא נכון. צלם לא ייתן לך חומר אישי של לקוחות משום שהדבר מנוגד לאתיקה המקצועית.
נכון הרבה יותר לפנות לזוגות שאת מכירה, ולהציע להם אלבום דיגטלי תמורת הרשות להשתמש בתמונות שלהם!
שיהיה בהצלחה!

בהחלט.

אלא שלא בטוח שמשם תבוא הישועה, היא לא הולכת לתת להם אלבום מתנה, זה רק העיצוב, ומי שלא הזמין לעצמו אלבום דיגיטלי מלכתחילה - סביר להניח שלא ירוץ עכשיו להדפיס אלבום במאות שקלים (לפחות)

• הוסף לסימניות
רוצה את התמונות מהחתונה שלי?

לא עשינו אלבום כי רציתי לעצב לבד, וכבר 3 שנים לא היה לי זמן לשבת על זה...
לא אכפת לי שתעשי מזה אלבום לדוגמה בתנאי שאקבל את העיצוב, ונדפיס לבד.
אם את מעוניינת פני באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kleer;1514769:
לא עשינו אלבום כי רציתי לעצב לבד, וכבר 3 שנים לא היה לי זמן לשבת על זה...
לא אכפת לי שתעשי מזה אלבום לדוגמה בתנאי שאקבל את העיצוב, ונדפיס לבד.
אם את מעוניינת פני באישי.

עכשיו אנחנו מדברים ברצינות...!

• הוסף לסימניות
תודה !עזרתן לי..
ב"ה מצאתי זוג שהסכים :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה