מחפשת תמונות פוטוגניות במיוחד

• הוסף לסימניות
יש לי מצגת לבת מצווה שמשולבת בתמונות של בת המצווה.
בשביל הדוגמא שאני מפרסמת ללקוחות אני זקוקה לתמונות פוטגניות במיוחד של בנות בגילאי 0-3
(גם ניו בורן)
יעזור לי מאד מאד מי שישלח לי תמונות שיכולות להתפרסם בדוגמא.
המיל שלי הוא:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מה התמורה עבור התמונות.

ואני מקפיצה לך את האשכול במקום להקפיץ את כל האתר
הרבה יותר פשוט וקל
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
כמה תרצי עבור כל תמונה??
שימי לב שאני לא מבקשת לצלם במיוחד בשבילי אלא תמונות שכבר קיימות אצלך ואפשר לפרסם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולמית אי;n4876341:
כמה תרצי עבור כל תמונה??
שימי לב שאני לא מבקשת לצלם במיוחד בשבילי אלא תמונות שכבר קיימות אצלך ואפשר לפרסם.

רב התמונות שיש לי הם לא שלי הם של לקוחות ששילמו לי כסף עבור צילומים אני רק הצלמת אבל החומר לא שלי.
כנ"ל כל הצלמות האחרות.
אני מאמינה שלכן קשה "לנדב" לך תמונות.

אם יש לך הצעה מסודרת אני יכולה לפנות ללקוחה אולי שווה לה למכור לך תמונות

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהכי קל לקנות בשאטרסטוק
במיוחד שאת רוצה ילדות עד גיל 3 אז אין ענין של צניעות וכו'

• הוסף לסימניות
יש לי תמונות מדהימות של הבת שלי אשלח לך למייל הפרטי אם תרצי תמורת 50 ש"ח לכל תמונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה