כללי מחפש אתר להורדת מוקאפים

• הוסף לסימניות
בין אם הוא חינמי ובין אם לא.
מחפש מוקאפים מקצועיים עד כמה שאפשר.
תודה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1826143:
מה זה מוקאפ?

מוקאפ זה קובץ הדמיה.

בקובץ מוקאפ, את יכולה לשתול את העיצוב שלך על הקובץ ולבדוק איך זה יראה.

למשל, אם עיצב תווית לבקבוק יין, ואת רוצה לדעת איך זה יראה על הבקבוק, את מוריד מוקאפ של בקבוק יין, ושותלת עליו את העיצוב שעשית.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להדריך אותי איך אני מלבישה עיצוב שלי {בפוטושופ} על מוקאפ???
זה דחוף לי מאוד ואני לא מבינה איך אני עושה את זה טוב....
{לכרטיס ביקור}

• הוסף לסימניות
יש שכבה במוקאפ שנקראת לוגו, לוחצים עליה - נפתח חלון חדש, עליו משתילים את הסמל ומורידים את מה שהיה, שומרים, חוזרים לקובץ ההתחלתי ו... נוצר הדמייה !!!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפרינט;1872776:
יש שכבה במוקאפ שנקראת לוגו, לוחצים עליה - נפתח חלון חדש, עליו משתילים את הסמל ומורידים את מה שהיה, שומרים, חוזרים לקובץ ההתחלתי ו... נוצר הדמייה !!!
בהצלחה

אני לא רואה שכבה שכתוב עליה לוגו....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה