מחפש את הילד הכי חמוד!

• הוסף לסימניות
כמעט כל יום מתפרסם פוסט כזה של "מחפש/ת מעצב/ת פנים" וכ' וכ'.
ואז קופצים כל מיני ניקים עם המלצות, ההיא טובה זו מהממת וכ' וכ'.
זה מצחיק אותי, כי זה כמו לפרוץ לגן ילדים ולצעוק, יש לי ממתק, אני
מחפש את הילד הכי מתוק פה שיקבל אותו....

אולי במקום זה, צריכים לפתוח כאן אשכול מאד מסודר שבו כל אחד
יתן את פרטיו בצורה מסודרת עם צירוף של תמונה שתיים או רשימת "בין לקוחותי" כמו בפורום צילום,
וכך יהיה יותר קל למחפשים. נראה לי מצחיק לחפש ככה, הרי מעצבים/ת טובים/ת
לא יקפצו אני! אני! והמלצות של אנשים לא תמיד אמינות ויכול להיות שהם באות
משיקולים אחרים....

(אני לא מתכוון למקרים שמחפשים מישהו מסויים, או מעצב מתמחה בתחום מיוחד וכ').

אבל זו רק דעתי כמובן... :)

• הוסף לסימניות
הרעיון נשמע פנטסטי,
ההבדל בין פורום צילום /או איור לפורום דכאן הוא שאין דרך למעצב להראות את רמתו, תמונות לא משקפות מספיק את רמת התכנון אולי מעט עיצוב.
תכניות- לאנשים מן השורה הן לא מדברות כלל.

אמנם רק בשביל ריכוז אינפורמטיבי של מעצב/ת, אזור מגורים, שנות נסיון וכדו'- זה שווה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה