דרוש מידע מחפש טלפון כשר מומלץ

• הוסף לסימניות
התנאים
א. עמידות.
ב. לא ענק.
ג. קליטה טובה.
אם יש לכם המצלצה אשמח לשמוע.
כמו כן אשמח לשמוע על חנות זולה לטלפונים באיזור בני ברק

• הוסף לסימניות
NOKIA C2
הכי טוב ונח לשימוש פחות אהבתי את הטלפונים שנסגרים כל רגע
יש בחנות חיימקה ברחוב ר' עקיבא

• הוסף לסימניות
MTK10
הוא לדעתי הכל זול בבני ברק
0549833711

• הוסף לסימניות
נוקיה 3310
מעלות:
חזק ברזל! בחיים לא נשבר
מחזיק שנים
חיפוש מאוד נוח באנשי קשר
פנס מאוד חזק
שמע ודיבורית באיכות גבוהה
קליטה יחסית מצוינת
קומפקטי וקל
חסרונות:
דור 3 ולא 3+ מה שמגביל את מס' החברות סלולר
לוקח חצי דקה עד שמתחיל להתקשר
א"א להכניס צילצולים חדשים, רק ע"י הקלטה עצמית (אפשר גם להקליט שיחה מקו של מוזיקה)
יש לי אותו בערך שנה וכמה חודשים, מרוצה מאוד למרות החסרונות עדיין לא מצאתי פלאפון כזה אמין, מה לעשות אני לא מסוגל לנסות כל כמה חודשים Qlix או MTK חדש ולהתאכזב כל פעם מחדש

• הוסף לסימניות
מדוע?
יש לי כשר שאין בו כלום בלי מצלמה בלי דפדפן בלי משחקים בלי תמונות
הוא מתחבר למחשב ואפשר להכניס אליו צלצולים בגלל זה??
בגלל שהיו הרבה שפרצו אותו בישיבות לא מרשים להביא אותו ואת השיאומי בכלל

• הוסף לסימניות
ממליצה על נוקיה 208, אני הצלחתי למצוא לפני חודשיים
אבל קשה מאוד להשיג.

• הוסף לסימניות
הטלפון 4 על 4 אני ממש ממליצה עליו הוא כשר לגמרי נוח מאד ויש לו קליטה טובה ושמע מעולה בבני ברק יש את החנות חיימקה שאני חושבת שהיא זולה יחסית יש להם גם אתר אינטרנט
מקווה שעזרתי, בהצלחה🧡🧡

• הוסף לסימניות
הטלפון 4 על 4 אני ממש ממליצה עליו הוא כשר לגמרי נוח מאד ויש לו קליטה טובה ושמע מעולה בבני ברק יש את החנות חיימקה שאני חושבת שהיא זולה יחסית יש להם גם אתר אינטרנט
מקווה שעזרתי, בהצלחה🧡🧡

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה