דרוש מידע מחפש לקנות, אולי יש לכם ואתם לא צריכים - מכשיר הקלטה קטן

• הוסף לסימניות
פעם זה היה מוצר מאוד פופלרי, היום בקושי משתמשים בזה. ("מי צריך מכשיר הקלטה, יש הקלטה בנגן, בפלאפון או בסמארטפון...")
אני מחפש מכשיר כזה להקלטת שיעורי תורה שעולים אח"כ לקול הלשון.
אם יש למישהו והוא לא צריך, אשמח לקנות יד 2 או בחינם למען המצווה.

חשוב איכות הקלטה טובה - רק מכשיר הקלטה של חברה מוכרת ולא סינית. (היה לי את ה UX560 של סוני, אבל מת במכונת כביסה, אל תשאלו)
המייל שלי ng054ng*gmail
אפשר גם להתקשר 054-8459443

• הוסף לסימניות
לא קיבלתי שום תגובה.

מה הסיבות?

1 - שונאים אותי
2- כחלק ממזימה רחבת היקף של לעקוף אותי בכל תור
3- שונאים ג'ינג'ים וממילא גם אותי (לך תוכיח שאתה לא)
4- עויינות כללית כלפי דגים
5- אין לאיש מכל 498,4434 גולשי פרוג מוצר מתאים
6- האשכול לא הוקפץ

נו, לפחות ב - 6 אני יכול לטפל.
מישהו?

• הוסף לסימניות
לא קיבלתי שום תגובה.

מה הסיבות?

1 - שונאים אותי
2- כחלק ממזימה רחבת היקף של לעקוף אותי בכל תור
3- שונאים ג'ינג'ים וממילא גם אותי (לך תוכיח שאתה לא)
4- עויינות כללית כלפי דגים
5- אין לאיש מכל 498,4434 גולשי פרוג מוצר מתאים
6- האשכול לא הוקפץ

נו, לפחות ב - 6 אני יכול לטפל.
מישהו?
פשוט היית צריך לכתוב בכותרת באופן ברור "למען זיכוי הרבים דרוש מכשיר הקלטה איכותי"
ובהודעה עצמה פירוט של האפשרויות לתרומה
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה