דרוש מידע מחפש מיטה נפתחת עם ארגז מצעים, לחדר אירוח לזוג

• הוסף לסימניות
עבור חדר אירוח לשבתות, אני מחפש לקנות (יד ראשונה, או שניה במצב מצויין) מיטה נפתחת לשתים, שהמיטה הנפתחת היא באותו גובה, וללא ברזל בין המזרונים, עם ארגז מצעים.
בנתיים לא מצאתי כזאת מיטה. אשמח למידע.

• הוסף לסימניות
עבור חדר אירוח לשבתות, אני מחפש לקנות (יד ראשונה, או שניה במצב מצויין) מיטה נפתחת לשתים, שהמיטה הנפתחת היא באותו גובה, וללא ברזל בין המזרונים, עם ארגז מצעים.
המזרנים שיהיו באותו גובה?

• הוסף לסימניות
להורים שלי יש מיטת היירייזר עם ארגז מצעים!

• הוסף לסימניות
ננצמד לגמרי, מזרונים עבים- מיטת אירוח של "אלינה". בלי מסגרת ברזל.
אין ארגז (ולא יכול להיות)
להורים שלי יש מיטת היירייזר עם ארגז מצעים!
אבל המזרונים דקים, ויש מסגרת ברזל לכל מיטה, זה לא נצמד ולא נח למבוגרים. אם רוצים מזרונים שמתאימים לזוג, אין אפשרות לארגז

• הוסף לסימניות
יש גם בשפיצר אבל בלי ארגז...

• הוסף לסימניות
יש לי בבית כזו :) . ישנה כבר מאד. זו ספת היי רייזר . המזרונים לא נשלפים.

• הוסף לסימניות
נעשה סדר
יש מיטת הייריזר עם מזרנים נשלפים ונצמדים לקו 0 אבל ללא ארגז מצעים
ויש ספפה עם ארגז מצעים אך ללא מזרנים נשלפים (מומלץ של עמינח)

• הוסף לסימניות
נסו בקחטן
מומלצים מאד
בונים הרבה פעמים לפי בקשת הלקוח (כולל הרכבת מזרון)

• הוסף לסימניות
יש גם בשפיצר אבל בלי ארגז...
כמו של מחסן המזרנים
אבל במחסן המזרנים זול יותר

• תודה
Reactions: HMB
  • הוסף לסימניות
כמו של מחסן המזרנים
אבל במחסן המזרנים זול יותר
תחייג לחנות ותשאל אותם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה