התייעצות מחפש מיקרופון איכותי לקריינות ושירה

• הוסף לסימניות
אני מחפש מיקרופון מקצועי עם חיבור למחשב, מיועד לקריינות ושירה.
עד עכשיו היה לי את המקרופון הזה, אבל אני לא מאד מרוצה ממנו.
האיכות עצמה לא כ"כ טובה, ובנוסף יש מידי הרבה רעשי רקע.
אשמח לשמוע המלצות מהמבינים בתחום לדגמים מתקדמים מהנ"ל.

נ.ב. אם מישהו כאן יכול לפרסם בקהילת המוזיקה אשמח מאד!

• הוסף לסימניות
הקפצה. @גאולה דהאן יש לך קצת ידע בנושא, לא?
יש לי מיקרופון מעולה של AUDIO TECHNICA
הדגם הזה
קניתי ישירות מהיבואן - "שמע" - במחיר מעולה!!
קניתי גם אוזניות מעולות של החברה הזו.
הם יושבים ברח' מצדה בב"ב
דברו עם אלעד, "יעשה" לכם מחיר: 050-4999603
בריאות והצלחה (:

• הוסף לסימניות
יש לי מיקרופון מעולה של AUDIO TECHNICA
הדגם הזה
קניתי ישירות מהיבואן - "שמע" - במחיר מעולה!!
קניתי גם אוזניות מעולות של החברה הזו.
הם יושבים ברח' מצדה בב"ב
דברו עם אלעד, "יעשה" לכם מחיר: 050-4999603
בריאות והצלחה (:
תודה רבה! אני יברר שם. רק מה הכוונה כניסה לאוזניות? ששומעים אונליין את הדיבור?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גאולה שאלה
המקרופון הנל שציינת הוא טוב גם לשירה מקצועית וגם לקריינות? והאם יש לו כניסה של USB?

• הוסף לסימניות
מתאים גם וגם
אני משתמשת בעיקר לקריינות
יש לו כניסה פרללית
אולי קיים כבל עם כניסה פרללית וכניסה USB?
אין לי מושג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה