כללי מחפש: נוי סוכה ענקיים (Banners)

• הוסף לסימניות
שלום עליכם ידידיי החשובים הע"י!

נשאלתי ע"י אחד מהלקוחות שלנו שהוא רוצה לעשות נוי סוכה ענקיים (Banners) לכסות את כל הכתלים של הסוכה שלו. אבל לא מה שיש מוכן מן השוק, רק צריך שיהי' "קאסטום-מעיד" לפי טעמו של הלוקח.

שמעתי שיש בניו יארק מי שעושה את זה - ומן הסתם גם במדינת ישראל יש העוסקים בזה.

אכיר תודה לכל מי שידריך אותו אל מי שעושה את זה - הן בחלק הדיזיין - והן בחלק ההדפסה.

יישר כחכם ותזכו למצות

• הוסף לסימניות
(תסלחו לי על הלשון.)

כל אלו שהובאו שמה הם בשביל מוסדות או סוכות של אדמורי"ם וקהילות. ובדרך כלל הם רק לצורך Background מאחורי שלחן המזרח וכדו'.

אני מחפש את מי שכבר הכין בעננערס מצוירים לכסות את כל ארבע דפנות הסוכה של סוכה פרטית, שעליו מצוירים כעין נוי סוכה מרהיבות עין, כך שיוכלו לכסות את כל הכותלים בשעה מועטת, ולקבל את ההרגשה שתלו כאן נוי סוכה יפים מאוד.

משהו כעין מה שיש להשיג מוואקסבערגער כאן:
http://www.birkon.co.il/ViewProduct.asp?ID=413
http://www.birkon.co.il/ViewProduct.asp?ID=414
http://www.birkon.co.il/ViewProduct.asp?ID=2093
רק שצריך להיות מצויר באופן מיוחד לפי מדות הכותלים של הסוכה המדוברת, ולכלול בתוכו טעקסט ותמונות וציורים לפי רוחו וטעמו של הלוקח.

שמעתי כמה פעמים בעבר שיש מי שעוסקים בזה, עבור אנשים נגידים שרוצים לצייר את הסוכה הפרטית שלהם כך באופן נקי ומכובד, ואכיר תודה לכל מי שיוכל לתת לי איזה אינפארמאציע בזה.

ולגבי ההדפסה, ראיתי עכשיו שוואקסבערגער עשו את זה על בד מיוחד שיכולים לכבס. אשמח לקבל אינפארמאציע גם על זה ממי שיודע.

יישר כחכם וכל טוב סלה

• הוסף לסימניות
אברומי נויבירט יכול להתאים למשימה.

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על חברה שמתעסקת בתחום. יש לה נסיון, לקוחות מרוצים, מחירים זולים, וקשרים אישיים עם בית דפוס.

העבודה שלה מקצועית ומותאמת אישית בעיצוב וגודל המותאמים ללקוח.

לפרטים: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש לי חבר בארה"ב גרפיקאי מקצועי ביותר ואני שם פה דוגמה ממנו, שהוא שלח לי פעם.
זה השקעה לא רגילה. באנר ענקית של כמה מטר.

קבצים מצורפים

• 7165035_orig.jpg
    KB 237.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אני הכנתי כמה כאילו

בדוגמא הראשונה הלקוח ביקש להשאיר מקום ריק כדי שיוכל לשים נוי סוכה בעצמו
(מצורף תמונה)

קבצים מצורפים

• banner111.jpg
    KB 578.4 · צפיות: 31
  • IMG_7500.jpg
    1 MB · צפיות: 28
  • banner22.jpg
    2.3 MB · צפיות: 27
  • Poster.jpg
    1.5 MB · צפיות: 30

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה