עזרה מחפש סיוע בזיהוי ניגון/שיר

• הוסף לסימניות
הקטע הניגון הקצר
מה המקור שלו?
תודה

• הוסף לסימניות
אני חושב שזה פתיח או מעבר של שיר
אני לא יודע איזה
מוכר לי מאוד

• הוסף לסימניות
הקטע הניגון הקצר
מה המקור שלו?
תודה
אתה מתכוון לקטע שהם שרים אחרי "השבת" לפני פרוק???
זה קטע מולחן של יוסי גרין ו"אידיש נחת" משתמשים בזה כסלוגן של המקהלה זה גם נמצא בדיסק שלהם על שבת [כמדומני "טועמיה נחת"] כשברקע משה קרויס [המנצח] אומר אהה! אידיש נחת...............

• הוסף לסימניות
נמצא במקור בשיר 'ותשפיע' בדיסק אידיש נחת 3

• הוסף לסימניות
טוב, יתכן שחפרתי
אבל עכשיו שמעתי את כל הקליפ
והבנתי מייד איפה ה"טעות" שלנו.
אז ב"ה אני מנגנת הרבה שנים
וגם למדתי המון טהוריות של המוזיקה
וכן ספרות מוזיקה
ועכשיו ברור לי מה זה הקטע הזה:
אז באחת ההודעות שלי כאן, כתבתי שיש בקטע הזה וריאציה של שיר מסוים ולכן זה כ"כ מוכר
אז אני חושבת שלא טעיתי
הרבה פעמים בעיקר במחרוזות
כשרוצים לעבור לשיר הבא
לא עוברים ישר,
רוצים שזה יתאים.
ולכן מוסיפים בין שני השירים קטע מעבר שמקשר בין שני השירים באופן שיתאים לשני השירים.
בהתחלה שמים מנגינה מאיזשהו קטע בשיר הקודם, ולאט משלבים בו וריאציה מהשיר הבא- או אפילו לא וריאציה, אבל קטע שקשור לשיר הבא, משמיעים את שתיהם בשילוב יפה שיוצר מנגינה אחת, ואז מסיימים עם החלק של השיר הבא ועוברים לשיר הבא.
אני בטוחה שגם פה זה מה שהיה.
וסתם על הדרך,
אם יש לך עוד שירים ומחרוזות של שבת, אשמח אם תעלה לפה קישור
תודה

• הוסף לסימניות
אני מאוד אוהב לשמוע אותם ומבחינתי זה המקהלה הכי יפה של ילדים גם של פרחי מיאמי וגם של ישיבה בויס ויונגערליך וכו' אז רציתי לשמוע מכם מה דעתכם (כתבתי "דרך אגב" כי יכול להיות שזה לא האשכול הנכון).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה