דרוש מידע מחפש ספר ילדים, להזכר מה שמו (והדרך להשיג)

• הוסף לסימניות
יש ספר ילדים מצוייר, שיש בו פרק על צחצוח שיניים בשם משפחת מתוק לי, איני זוכרת את שם הספר, אודה למי שיזכיר לי וכן האם הוא ניתן להשגה, תודה (ולמי שיש את הספר בבית ויוכל להעלות תמונה בודאי תהיה לי תועלת)

• הוסף לסימניות
ספר של שירי כהן?
הוא קיים היום
לא זוכר את השם
אבל בטוח זה ניתן להשגה

• הוסף לסימניות
תודה אבל זה לא זה, אני מתכוונת לספר ישן יותר.

• הוסף לסימניות
1724797352493.png

אולי זה?

• הוסף לסימניות
לא זה לא זה, תודה על הניסיון!

• הוסף לסימניות
יש ספר ילדים מצוייר, שיש בו פרק על צחצוח שיניים בשם משפחת מתוק לי, איני זוכרת את שם הספר, אודה למי שיזכיר לי וכן האם הוא ניתן להשגה, תודה (ולמי שיש את הספר בבית ויוכל להעלות תמונה בודאי תהיה לי תועלת)
יש להורים שלי.
תתזכרי אותי לבדוק אצלם.
מנויילן גדול שיש בו גם סיפור על האפרוח שלא רצה להתרחץ, ברקת המפוזרת וכו'.

• הוסף לסימניות
זה סיפור בקומיקס, לאבא היתה חנות ממתקים והחיידקים באו בלילה.... נכון?!
ציירה את זה אסתר פריזנט.

• הוסף לסימניות
מאז שהילדים שלי קראו את זה אצל חמותי
עולם החיידקים נהיה קרוב לליבם (כולל משחק בחיידק וחיידקית :rolleyes:)

בלי נדר אם לא יענו קודם אברר מחר את שם הספר

• הוסף לסימניות
יואו איזה נוסטלגיה ,
אני גם חיפשתי אותו לילדים שלי ולא הצלחתי להיזכר איך קראו לו
יעזור לי גם מאוד ..

• הוסף לסימניות
קוראים לזה הכל בסדר

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת את הספר הזה היה עוד אחד על ארץ צאו צ'או ...שמדבר על הליכות ודרך ארץ מישהי שיודעת מה שם הספר ואיפה אפשר להשיגו זה מאוד יעזור לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה