מחפש ספר לימוד לאוטוקאד

• הוסף לסימניות
לאחד מהגירסאות האחרונות
בהשאלה / קניה יד שניה

עדיפות בבני ברק והסביבה

תודה

• הוסף לסימניות
הקפצה
ניסיון אחרון לפני קניית ספר חדש...

• הוסף לסימניות
יש ספר מצוין של המורה נעמי זונבאנד מירושלים
הוא ממש מוצלח כתוב טוב וברור-נראה לי המחיר שלו לא יקר, והוא שווה כל שקל!!

• הוסף לסימניות
יש בספר גם תרגול?
מחיר? איפה קונים?

בגדול שמתי עין על הספר של זאב גלברד ושלמה רובין, האם ידוע לכם איזה ספר באמת טוב יותר.

אני לא מחפש להגיע לרמה גבוהה של שרטוט, אני צריך את זה בעיקר לצורך תכנון ושרטוט של תשתיות חשמל ולוחות (שרטוט סכמתי) , וחישובי מרחקים ושטחים בתוכניות קיימות לצורך תכנון הזנות חשמל.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה
ספר מעולה!

• הוסף לסימניות
יש לנעמי זונאבנד גם חוברת תרגול נראה לי ביחד זה 60 ש"ח
המספר שלה 050-4152660
זהו ספר אוטוקאד בסיס והוא מעולה ממש--ממליצה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בקשר לחוברת שלי, תודה על ההמלצות :) כיף לשמוע שמביא תועלת...
זוהי חוברת לימוד בסיסית המכילה גם את התחלת המתקדם, עם דגש על תתי פקודות שחוסכות המון זמן בשרטוט.

לי אישית יש את הספר של רבין וגלברד, ובתור מישהי שמחברת ספרי אוטוקד בסיסי ומתקדם (שאגב לא נגמרת עליו העבודה ולכן הוא עוד לא יצא) היה לי קשה ומסורבל להבין ממנו, רק נעזרתי בו בתרגום פקודות והבנת פקודות פחות שימושיות.
כך שזה גם יקר וגם לא מספיק תועלתי...
לקבוצות של מעל 10 הסט עולה 65 ש"ח
לבודד זה 60 ללימוד ו25 לתרגול, סה"כ 85 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה