עזרה מחפש עצות לשיפור האנגלית

• הוסף לסימניות
אדם שיודע אנגלית ברמת מתחילים, ורוצה לשפר את השפה ואוצר המילים ואין לו כ"כ מי שידבר איתו ביום יום.
מחפש טקסטים מעניינים אבל פשוטים לקריאה, כדי לקלוט את השפה.
גם קטעי קריאה של תלמידי תיכון ומעלה יכול מאוד לעזור
וכן קטעי שמיעה מעניינים קלים ופשוטים.
וכל עצה נוספת תתקבל בברכה.
תודה על כל תגובה

נ.ב. חשוב דווקא אנגלית "אמריקאית" כי בלמידה ההבדלים מאוד מבלבלים.

• הוסף לסימניות
למישהו יש חומר?, קטעי קריאה, יעזור לי מאוד.
הבנתי שהאנגלית בסרטים וספרים היא רמה ספרותית ולא מדוברת.
אני מחפש רמה פשוטה ומדוברת.

• הוסף לסימניות
יש סדרות ספרים שמיועדות בדיוק למטרה זו, ספרות קלאסית ברמות שונות של אנגלית.
מה שאני מכיר זה סדרה של הוצאת macmillan readers ב6 רמות של אנגלית, וסדרת מדורגי עופרים של הוצאת עופרים כמדומני 7 רמות, ויש אפילו תרגום לעברית של מילים קשות. ניתן להשיג בספריות עירוניות ובחנויות הספרים.
מומלץ מאוד מניסיון! דורש הרבה סבלנות!

פעם היה עיתון שנקרא Kosher English שמביא חדשות באנגלית קלה, לא יודע אם קיים היום. יש גם עיתון ג'רוזלם פוסט לייט טוק (לא חרדי).

בהצלחה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לקרוא ספרי ילדים באנגלית - מאוד מאוד עוזר.
ספרים כמו ילדים מספרים על עצמם, קוראים לי צביקי גרין וכד'

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש את ג'רוזלם פוסט שאפשר לדבר עם אנשים בתשלום. הם גם מכוונים ומקצועיים.
אני מכיר מישהו שעשה את התוכנית וניצל רק שעה, ומוכן למכור בחצי מחיר.
אתן פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים, אשמח לעוד, בעיקר חומרים.
אודה למי שיש לו עיתונים ישנים של Kosher English שיעלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה