כללי מחפש פונט

• פותח הנושא טל
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לוחצים על הלחצן שמעל insert שנקרא print screen.
אח"כ צריך להדביק באיזה תוכנה שתרצה (החל מצייר וכלה בפוטושופ...) ולשמור בפורמט JPGE.

• הוסף לסימניות
בבקשה תסביר לי מה זה אומר לשמור בפורמט JPEG?
הצלחתי כבר לקבל תמונה ממסך, אחרי זה אני קצת מסתבך, אולי אפשר להסביר איך עושים?
תודה.

• הוסף לסימניות
למישהו יש מחבר של פונטים שיכולים להמליץ לי על כתב אלגנטי להזמנות לאירועים?

• הוסף לסימניות
הנה מצהלות

תסביר בדיוק למה אתה מתכוון
יש הרבה סוגי כתבים שניתן לקרוא להם אלגנטי
(אני לדוג עשיתי הזמנה עם בוקר טוב ומגע-ממשפחות שונות לגמרי)
אולי אם תפרט יותר נצליח לעזור

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 32.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
תודה על העזרה!!
מצהלות יש לי, וגם לכולם, זה ישן כבר לפחות 8 שנים אני מחפש משהו אלגנטי יחסית חדש בסיגנון מצהלות

• הוסף לסימניות
את האמת אני לא מכירה משהו שמזכיר את מצהלות בדיוק
היום האותיות הרבה יותר סולידיות ויציבות
אני מציעה לך להרים טלפון לחברות הפונטים ולהזמין קטלוג
זה יקח לך הרבה זמן לעבור על הכל אבל תדע מה קיים ומה לחפש

אם אתה יודע בדיוק מה אתה מחפש
תעצב לך את הפונט ותפנה לפונטגרפר באתר הוא יעזור לך
ואם יש לך תקציב אז אולי הוא יכין בשבילך

• הוסף לסימניות
איך מוצאים את הפונטגרפר פה בפורום?

• הוסף לסימניות
מאיפה זה קפץ פתאום?

• הוסף לסימניות
לא יודע מאיפה זה קפץ אבל לאליהו פריד יש פונט בשביל הזמנות, נראה לי קוראים לו "בשמחות" או משהו כזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה