מידע שימושי מחפש צימר מפואר לזוג במירון

• הוסף לסימניות
צימר לזוג עם כל הפינוקים......
לסוף שבוע במירון או צפת,

• הוסף לסימניות
צימר במירון חדש ומפואר ברמה גבוהה מאד!!
055-6710007

קבצים מצורפים

• כרטיסי ביקור להדפסה.jpg
    KB 53.7 · צפיות: 0
  • כרטיסי ביקור להדפסה.jpg
    כרטיסי ביקור להדפסה.jpg
    KB 53.7 · צפיות: 136
  • הוסף לסימניות
הכרטיס ביקור מאד יפה....

איפה התמונות של הצימר?

• הוסף לסימניות
תן לי מייל אשלח לך תמונות מוילה חדשה ברמה שלא מצויה במירון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;n4955873:
תן לי מייל אשלח לך תמונות מוילה חדשה ברמה שלא מצויה במירון

אם את מתכוונת לוילה של לוריא מירושלים, אז אני מצטרפת להמלצה, הייתי שם, וזו אכן וילה מפוארת ומושקעת במיוחד
מתאימה גם לקבוצות של עד בעךך 50 איש,
השאלה אילו פינוקים חשוב לזוג הספציפי שפתח את האשכול, ותבררו האם יש שם,

• הוסף לסימניות
לאריה שלג יש יחידות מפנקות עם ג'קוזי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מינימאוס;n4956411:
אם את מתכוונת לוילה של לוריא מירושלים, אז אני מצטרפת להמלצה, הייתי שם, וזו אכן וילה מפוארת ומושקעת במיוחד
מתאימה גם לקבוצות של עד בעךך 50 איש,
השאלה אילו פינוקים חשוב לזוג הספציפי שפתח את האשכול, ותבררו האם יש שם,

יש למישהו תמונות אולי?
ופרטי התקשרות...

• הוסף לסימניות
תני לי מייל אשלח לך
הייתי מעלה לפה, אבל עוד לא צלמו את הוילה כראוי לה... ברגע שתהינה תמונות טובות אעלה.
כרגע אשלח מה שיש למי שירצה לראות, אך המציאות עולה על כל דמיון עשרת מונים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;n4957717:
תני לי מייל אשלח לך
הייתי מעלה לפה, אבל עוד לא צלמו את הוילה כראוי לה... ברגע שתהינה תמונות טובות אעלה.
כרגע אשלח מה שיש למי שירצה לראות, אך המציאות עולה על כל דמיון עשרת מונים!

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני מעוניין בתמונות של הצימרים הנ"ל
מישהו יכול לשלוח לי ?

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אשמח לקבל תמונות,
תודה.

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
דיברתי עם לוריא ואין להם כרגע תמונות. מישהו שהיה שם יכול לספר יותר מה יש בצימר הזוגי? ממה נהנו?
אולי יש אפילו תמונות???...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה