מחפש שירי חיזוק למתמודדים (עם מחלות וכד')

• הוסף לסימניות
קרובת משפחה שלי עושה ליווי רוחני (ליווי ותמיכה לאנשים חולים וכד') והיא מבקשת ממני מדי פעם שירים שיתנו חיזוק לנשים שהיא מלווה, היא משמיעה את זה תוך כדי הפגישות.
פעם שעברה שלחתי לה את גם כי אלך של ישי ריבו, האשה מאוד התרגשה.
היא מחפשת עוד שירים כאלו ולאו דווקא, שמתאימים ויכולים לתת חיזוק.

אודה מאוד למי שיוכל להעלות רעיונות.
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
קרובת משפחה שלי עושה ליווי רוחני (ליווי ותמיכה לאנשים חולים וכד') והיא מבקשת ממני מדי פעם שירים שיתנו חיזוק לנשים שהיא מלווה, היא משמיעה את זה תוך כדי הפגישות.
פעם שעברה שלחתי לה את גם כי אלך של ישי ריבו, האשה מאוד התרגשה.
היא מחפשת עוד שירים כאלו ולאו דווקא, שמתאימים ויכולים לתת חיזוק.

אודה מאוד למי שיוכל להעלות רעיונות.
תזכו למצוות.
שיר שמאד מאד ! מתאים לזה זה 'לטובה' של יוסף חיים שאווקי !
המילים שלו כל כך מחזקים ומדברים ממש על זמנים קשים !

• הוסף לסימניות
ממש יפה זה ביידיש יש לי עוד דברים יפים שמאוד מחזק באמת

קבצים מצורפים

• ההני מוכן ומזומן.mp3
    6.2 MB
  • כי לא תעבוד.mp3
    4 MB
  • ולזבולון (סינגל) - JewishMusic.fm.mp3
    7.1 MB
  • הוסף לסימניות
יש לי כוח - אברהם פריד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה