כללי מחפש תמונות של בחורי ישיבה נושרים

• הוסף לסימניות
אני מכין מצגת העוסקת בנשירה ממוסדות החינוך החרדיים. המצגת מיועדת לאנשי חינוך חרדיים, ולא תפגע בתדמית המוסדות ח"ו.

אני מחפש תמונות של בחורי ישיבה במצבי נשירה, למשל:
  • צללית של בחור יושב ומחזיק את הראש,
  • בחור/ים יושב על מדרגות/ברזלים
  • בחורים מפטפטים
  • בחורים לומדים (במצב שאיננו נשירה)
  • בחורים עוסקים בפעילויות שונות
  • ועוד...
כל תמונה תתקבל בברכה,
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
קח תמונות של חילונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;520686:
קח תמונות של חילונים

הוא כנראה מתכוון למשל לבחור חסידי שרק חצי זקן שלו בנשירה - - :)

• הוסף לסימניות
חוצניק פעם עבד על פרויקט כזה.
תפנה אליו באישי.

• הוסף לסימניות
חחח

אבל באמת, עדיף לקחת תמונה של חילונים, ולחרד אותם קצת ואז יש לך נושרים.
משהו כמו המצורף, שהורדתי מגוגל

קבצים מצורפים

• the-firm_nick-love-1a.jpg
    KB 53.7 · צפיות: 66
  • הוסף לסימניות
תודה על כל הרעיונות
מישהו מוכן אולי לדגמן בשבילי נער נושר? אם אין תמונות אז מביימים עם גרפיקאי מוכשר, לא?

• הוסף לסימניות
גינגית, זה נושרים? זה גויים,
לנושרים שלנו, יש טוהר וחן אומנם מתחבא, אבל קיים.

• הוסף לסימניות
נראה כמו "שדים" החברה בתמונה ממש מזעזע
לא מתאים לנושרים.....

• הוסף לסימניות
תסרוקת גרמנית. תנוחה גויית
בקיצור חברה מפוקפקים.

• הוסף לסימניות
אם זה עדיין אקטואלי

תחפש בSXC את המילה "SAD" יש שם הרבה תמונות שאפשר לקשר...

• הוסף לסימניות
תודה שירה

מצאתי באמת באתר הזה תמונות רבות ששרתו אותי...

זה עזר לי מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה