מחר בחנויות סוף סוף...

• הוסף לסימניות
אני חייבת את הספר הזה לעצמי לגמרי,
השפה הגבוהה והלא מתחנפת, הציורים האותנטיים, השילוב בין השניים...
אדיר כביר מדהים!!!!
לזה התכוונתי כשאמרתי את כל מה שאמרתי מתי שאמרתי על ספרים נדירים ששווה להשקיע בהם!
:)
כל הכבוד על האמון שאת נותנת בקהל הקוראים. אני מתכוונת שוב לרמת הכתיבה,
שלא כמו בספרים רבים אחרים שמייחסים לילדים תכונות כמו תמימות או חוסר שפשוף, תכונות שכבר קצת פסו מהעולם בשלבים מוקדמים של הילדות כיום -
את כותבת בצורה שזה - פשוט להתאהב מיד בתוכן, ולהתמגנט לשורות.
והציורים, גם שוב - תאווה לעיניים, שישו ושמחו!

• הוסף לסימניות
אחחחח! איזה יופי של כתיבה...! והציורים? אלופים ממש!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1138504:
אכן, רק צחקתי עם המאיירת.
אני התלהבתי קשות מהאיורים, ובתור אחת שמכירה את העלילה הקסומה היצירתית, המיוחדת, ויוצאת הדופן הזו, הציורים מהווים השלמה מושלמת.
אבל לא אטרח להודיע מי היא, עד שזו, האשמה בציורים מרהיבים אלו, וקוראת כעת את מה שכתבתי פה, תתוודה באומץ מול כולם.

טוב לשמוע שזה בצחוק.

• הוסף לסימניות
עפרה, נראה נהדר!
התוכן והציורים, הכל מושך לקנות ומעודד לקרוא.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1138650:
מיוחד מאד!!
לאילו גילאים הוא מיועד?
לגילי הוא מצויין ;)
ובאמת, המבחן שלי לספר ילדים טוב הוא האם מבוגר מסוגל לקרוא אותו בהנאה. מיותר לציין שהספר הזה עבר את המבחן הזה בהצלחה, קראתי בשקיקה בעיתון "ילדים".
הציורים ממש בליגה, גם ב"אדון רבגון", יש בהם משהו מעבר, ואת זה אני אוהב.

• הוסף לסימניות
מקסים ומושך עין

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה, זה מהמם ועושה חשק ויש לי שתי שאלות:
1. האם אפשר לקבל איזשהו תקציר של העלילה?
2. איך קונים דרכך את הספר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1143360:
סליחה על ההקפצה, זה מהמם ועושה חשק ויש לי שתי שאלות:
1. האם אפשר לקבל איזשהו תקציר של העלילה?
2. איך קונים דרכך את הספר?
תודה על הפרגון המשמח!

אני מנסה לתת תקציר -
שלושה טיפוסים עצלנים שבאופן עקרוני לא עושים שום דבר בחיים נגררים לצאת למסע ומסתבכים עם כל מיני מצבים.
הטיפוסים הם רק כמעט-אנושיים, קצת דביליים מדי וקצת ילדותיים, וכל העולם מאוד נאיבי , אז זה לוקח לאטמוספירה אחרת (לא ממש פנטזיה אבל קרוב). הכתיבה כבדה משהו, סגנון ענתיקי, הומור יבש מתחת לפני השטח; כל זה כניתוח ספרותי.
הסיפור הגלוי לעיני הקורא הוא סיפור עלילתי ואנושי - מתח, דרמה, עצבים, אקשן, הפתעות וכו'.
סוף דרמטי מפואר שיכול להזמין אי אלו תובנות.
זה בגדול...

אם רוצים לקנות דרכי פונים אליי באישי ונתארגן איכשהו.

• הוסף לסימניות
ואו, עפרה, זה כתוב בכריכה האחורית או שכתבת בזה הרגע....
אהבתי את הכאסח :)

• הוסף לסימניות
להרגיש את הסיפור

ציורים מלאי דמיון ומתיקות הזויות יפות, והצמחייה ממש מפתה.
יפה מאוד איך שהכל ממוקם בתוך הספר. הצלחת לעשות את האיור ממש חלק מהסיפור.
קראתי את הסיפור הזה בעיתון ילדים של משפחה. אתגר גדול לאייר ספר כזה. יישר כוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה