מחשבון מדעי - איך מאפסים?

• הוסף לסימניות
יש לי מחשבון מדעי של קסיו שהשתבש, מופיע במסך בצד ימין האותיות ENG
זה גורם לשיבוש לדוג' במקום 3000 זה כותב 3
ואם לוחצים על מקש ENG זה כותב 3000
זה ממש מסרבל ומטעה.
לאחר לחיצות שונות על כל הכפתורים בשילוב שיפט, אני פונה אליכם לעזרה.
תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
אם אני זוכרת טוב והמחשובנים הם כמו אלו שלמדתי איתם לפני 4 שנים אז מאחורה יש מן כפתור איפוס כזה שמכניסים חוד של עפרון לוחצים וזה מאפס את המחשבון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gol;796049:
אם אני זוכרת טוב והמחשובנים הם כמו אלו שלמדתי איתם לפני 4 שנים אז מאחורה יש מן כפתור איפוס כזה שמכניסים חוד של עפרון לוחצים וזה מאפס את המחשבון.

ניסיתי כבר, זה לא השפיע עליו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gol;796049:

המחשבים הם אותם מחשבים מלפני 4 שנים.......
רק שהם למדו קצת לסבול בחיים ולא להתאפס מכל דקירה בגב........

• הוסף לסימניות
ראיתי ברשת שלאיפוס המחשבון צריך ללחוץ shift+mode/CLR + הספרה 3.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;796069:
ראיתי ברשת שלאיפוס המחשבון צריך ללחוץ shift+mode/CLR + הספרה 3.

תודה רבה, זה הסתדר
תזכי למצוות

• הוסף לסימניות
משהו יודע איך מאפסים מחשבון מדעי מסוג casio fx991es??

• הוסף לסימניות
איך זה כתוב? אפשר שתעו תמונה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה