מחשב איטי מהשידרוג האחרון

• הוסף לסימניות
שידרגנו לאחרונה את העדכון האחרון של ווינדוס 10, והמחשב איטי מאוד. בדקנו את מהירות האינטרנט אצל בזק, והיא נורמלית. ובכ"ז המחשב עובד לאט בעיקר באינטרנט. האם מישהו נתקל בבעיה? והאם יש לזה באמת קשר לשידרוג האחרון????

• הוסף לסימניות
צריך להפריד בין בעיה במהירות האינטרנט לבעיה במהירות המחשב כולו.
נסו להבין בדיוק היכן הבעיה ולפי זה אפשר להתקדם.

• הוסף לסימניות
בעיקרון המחשב כולו נהיה איטי , אך באינטרנט זה פשוט קטסטרופה. נראה לי שזה בעיה במחשב רק באינטרנט זה בא לידי ביטוי יותר.

• הוסף לסימניות
בעיקרון המחשב כולו נהיה איטי , אך באינטרנט זה פשוט קטסטרופה. נראה לי שזה בעיה במחשב רק באינטרנט זה בא לידי ביטוי יותר.
נסה לבדוק מה לוקח את עיקר המשאבים במחשב.
היכנס למנהל המשימות (קונטרול+שיפט+Esc).
בלשונית 'ביצועים'.

• הוסף לסימניות
@כבוד התוירה יש לכם נוד במחשב?
כי "גילינו" לפני תקופה שחומת האש שלו מאיטה את הגלישה משום מה.
אכן יש לי מה אני אמור לעשות עם זה???????
נסה לבדוק מה לוקח את עיקר המשאבים במחשב.
היכנס למנהל המשימות (קונטרול+שיפט+Esc).
בלשונית 'ביצועים'.
בדקתי ואין שם משהו חריג לדעתי. לשיפוטך.
אגב ציינתי שהאיטיות היא בדיוק מאז השידרוג האחרון של ווינדוס עשר לפני מספר שבועות. כך שנראה שזה קשור. קשה לי להאמין שזה במקרה.

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    KB 133.6 · צפיות: 40
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אכן יש לי מה אני אמור לעשות עם זה???????

בדקתי ואין שם משהו חריג לדעתי.
אגב ציינתי שאיטיות היא בדיוק מאז השידרוג האחרון של ווינדוס עשר לפני מספר שבועות. כך שנראה שזה קשור. קשה לי להאמין שזה במקרה.
גם לנו זה אכן קרה בערך מאותה התקופה שאתה אומר.

אגב, חשוב לי לציין שאני ממש לא טכנאית מחשבים, אלא נכנסתי לנושא בגלל שלי יש במחשב את אותה הבעיה, ועם אותו התיאור, שמלפני תקופה המחשב נהיה איטי, וזה מתבטא בעיקר בגלישה באינטרנט, וע"י ביטול חומת האש של נוד, המהירות [יחסית] חזרה לעצמה.

כך שאשמח ש @פרסומון כאיש מקצוע מקצוען יראה מה אפשר לעשות בנידון.

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע איך מבטלים את העדכון האוטומטי האחרון של ווינדוס 10?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה