מחשב לגרפיקאית

• הוסף לסימניות
אני לא מעוניין לקנות מחשב הכי יקר כי נכון לעכשיו אני מסתפק במחשב אפי פחות טוב ממה שאני הולך לקנות כעת
מצד שני אני מעוניין שיהיה לי בעתיד את האפשרות להוסיף כרטיס מסך זיכרון וכל מה שצריך לגרפיקיאי מיקצועי..
האם המפרט הזה מספיק בשבילי?
והאם הייתם משנים בו פרטים מסויימים (כמובן משו שלא חורג יותר מידי מהתקציב הנוכחי)
מצורפת תמונה

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 527.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
המפרט חלש הספק כוח חלש
חשוב מאוד להוסיף כונן SSD להחליף לספק איכותי 500 V
אם אתם מוגבלים בתקציב אפשר לקנות ולפי הצורך להוסיף זכרון RAM
וכן להוסיף כרטיס מסך

• הוסף לסימניות
איך עכשיו?

והאם הלוח אם תואם למעבד ולכרטיס מסך שאצטרך אולי לרכוש בעתיד?
לחילופין האם שייך לקצץ ללוח אם הזה
Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI
ועדיין להשאיר את האופציות לעתיד?

קבצים מצורפים

• לא שם.png
    KB 85 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
האם זה דחוף?
כי בעוד כמה חודשים יוצא הדור השישי של מעבדי אינטל מסדרת Skylake השיפורים משמעותיים ביותר (DDR4, 65 W TDP) והם לא יתאימו ללוחות של היום.
ראה כתבה http://wccftech.com/intel-6th-gener...med-core-i76700k-core-i56600k-coming-q3-2015/
בכל מקרה, אם מתוכנן שידרוג עתידי כדאי לקנות ספק חזק עם תוית יעילות טובה (80+) לגבי הWATT קשה לומר בלי לדעת לאיזה כיוון של כרטיס מסך אתה מתכנן

ולא לקנות בחנות שידועה בשירות ה"נפלא" שלהם.

לגבי הלוח. כמעט אין הבדל בין ה H97 וה H81 (מלבד שהראשון תומך במעבדי דור חמישי אבל הם לא יותר טובים מדור 4 (כמעט) וגם מאפשר יותר זיכרון (עד 32 במקום עד 16)) אם כבר ללכת על Z97 שתומך באוברקלוקינג וריבוי כרטיסי מסך שזה תכונות שיאפשרו שידרוג עתידי. אבל כמו שאמרתי למעלה עדיף לחכות לדור הבא.
בהצלחה
ישראל פ.

• הוסף לסימניות
יש פה טכנאים בפורום שיכולים לתת לך הצעות מחיר לא פחות טובות, להתאים לך באופן אישי למה שאת צריכה, ואם שפע של המלצות מחברי הפורום.

• הוסף לסימניות
מי למשל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה פכמן;1699283:
ולא לקנות בחנות שידועה בשירות ה"נפלא" שלהם.

חולק לגמרי!

יש לי ניסיון טוב מאוד איתם בשירות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י itamar y;1702752:

פרסומון
פופקו
ועוד....
(לא זוכר כמעט)
תעשי חיפוש בפורום ותמצא הרבה תוצאות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1699396:
יש פה טכנאים בפורום שיכולים לתת לך הצעות מחיר לא פחות טובות, להתאים לך באופן אישי למה שאת צריכה, ואם שפע של המלצות מחברי הפורום.

פרסומון
bris
פופקו
ועוד כמה שאני מתנצל ששכחתי, את יכולה גם לשים פה הודעה שאת מבקשת הצעות מחיר למחשב שישמש לX בתקציב עד X והם כבר ישלחו לך הודעות.

• הוסף לסימניות
ניתן לפנות אליי במייל הרשום בחתימתי.
ותודה לכל אלה שדואגים לתת את הפידבק.

• הוסף לסימניות
אולי זו הקפצה מיותרת, אולי לא.. :)
אבל כמובן, פרסומון!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה