התייעצות מחשב לסטודנטית לאדריכלות - נתקע כל הזמן

• הוסף לסימניות
אני סטודנטית לאדריכלות קניתי מחשב ניד מפרט בקובץ המצורף, כרטיס מסך NANVIDIA DISCRETE GRAPHIC
המחשב נתקע לי בסקצ'אפ כל הזמן. (פורג' לוקח מינימום שעה)
יש לכם עצה מה לשדרג כדי ליעל את ביצועי המחשב?

קבצים מצורפים

• מחשב.PNG
    מחשב.PNG
    KB 19 · צפיות: 70
  • הוסף לסימניות
אני סטודנטית לאדריכלות קניתי מחשב ניד מפרט בקובץ המצורף, כרטיס מסך NANVIDIA DISCRETE GRAPHIC
המחשב נתקע לי בסקצ'אפ כל הזמן. (פורג' לוקח מינימום שעה)
יש לכם עצה מה לשדרג כדי ליעל את ביצועי המחשב?
על פניו לא צריכה להיות בעיה.
מי התקין את המחשב? הוא טיפל בדרייברים?
אשמח לקבל צילום מסך של מנהל המשימות, וכן של מנהל ההתקנים.

• הוסף לסימניות
upload_2020-1-15_1-3-57.png

upload_2020-1-15_1-4-22.png

upload_2020-1-15_1-4-38.png

upload_2020-1-15_1-4-53.png

upload_2020-1-15_1-5-11.png

upload_2020-1-15_1-5-25.png

upload_2020-1-15_1-5-40.png

upload_2020-1-15_1-5-52.png

upload_2020-1-15_1-6-4.png

זה באמת נראית רשימה ארוכה מדי....

• הוסף לסימניות
מניסיון לפעמים זה הכונן זיכרון שעושה בעיות

• הוסף לסימניות
את מתכוונת ל"כרטיס זכרון"?

• הוסף לסימניות
כן הכרטיס זיכרון כיון שהיום הם דיגיטליים לפעמים הם עושים בעיות

• הוסף לסימניות
סקצ'אפ היא תוכנה שנתקעת המון, צריך כל הזמן לנקות - במקרה כמו שלך ממש כל רבע שעה..

• הוסף לסימניות
מתנצל על העיכוב במענה....
אני לא רואה משהו חריג, מלבד התוכנה עצמה.
ממליץ להתייעץ עם מישהו שכבר עוסק עם התוכנה הזו כדרך קבע, איך הכי כדאי לעבוד איתה.
כמו כן, מומלץ לפנות לפורום תוכנה חומרה ורשתות - אולי המומחים דשם יוכלו לעזור יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה