עזרה מחשב מאמזון

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל כאן מידע, טיפים, עדכונים,
על אופן הקנייה הנכון של מחשב באמזון.
(אני מחפש את הדגם - 'דל אינספירון 14 אינצ' עם מעבד של I5)
איך משיגים קופונים [קצת יותר מהנחה של מאה שקלים...]
האם מומלץ להמתין לבלאק פריידי, ואיך אפשר לנצל את זה בצורה מקסימלית.
אשמח מאד לתגובה...

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל כאן מידע, טיפים, עדכונים,
על אופן הקנייה הנכון של מחשב באמזון.
(אני מחפש את הדגם - 'דל אינספירון 14 אינצ' עם מעבד של I5)
איך משיגים קופונים [קצת יותר מהנחה של מאה שקלים...]
האם מומלץ להמתין לבלאק פריידי, ואיך אפשר לנצל את זה בצורה מקסימלית.
אשמח מאד לתגובה...
קרוב משפחה קנה את המחשב הנ"ל אבל I7 לפני כמה חודשים ב707 דולר בלי משלוח לארץ, (בסוף נתפס במכס - לא חשוב כרגע) תכלס' הוא מתחמם ללא סיבה, הייתי שוקל קנייה שלו שוב!!!
זה הקישור - אתר של דילים טובים למחשבים בארה"ב:

• הוסף לסימניות
קרוב משפחה קנה את המחשב הנ"ל אבל I7 לפני כמה חודשים ב707 דולר בלי משלוח לארץ, (בסוף נתפס במכס - לא חשוב כרגע) תכלס' הוא מתחמם ללא סיבה, הייתי שוקל קנייה שלו שוב!!!
זה הקישור - אתר של דילים טובים למחשבים בארה"ב:
חשוב לדעת כמה המכס גובים ובסופו של דבר האם זה זול מהארץ

• הוסף לסימניות
או שיש מישהו שמביא מחו"ל.

• הוסף לסימניות
בקשר למחשבים
חבר שלי מבקש בדחיפות....
הכפתורים של בקרת האור והצבע במסך לא עובדים מזמן
ופתאום הבן שלו הקטנטן הצליח לשחק איתם ולהוריד את הבהירות של המסך ל0
בקשו לשאול :
המסך של המחשב הנייח הוחשך בעקבות משחק בכפתורי .
האם יש למישהו אישהו רעיון איך ניתן לשחזר את ההגדרות של המסך בכל רעיון/ עצה/ פתרון?
[אשתו חייבת את המסך לצורך העבודה...]
הוא ישמח מאוד לעזרה בטלפון 0556790772 - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה ותזכו למצוות

• הוסף לסימניות
תכלס' הוא מתחמם ללא סיבה, הייתי שוקל קנייה שלו שוב!!!
מה זה ללא סיבה
אתה ראיתי איזה מעבד יש לו ?
זה מטחנת חשמל
ברור שהוא יתחמם (תלוי לכמה מעלות כמובן...) אבל בגדול המעבדים הללו מתחממים מהר מאוד

• הוסף לסימניות
מה זה ללא סיבה
אתה ראיתי איזה מעבד יש לו ?
זה מטחנת חשמל
ברור שהוא יתחמם (תלוי לכמה מעלות כמובן...) אבל בגדול המעבדים הללו מתחממים מהר מאוד
קופצת על האשכול,
איזה מחשב I7 זול ושווה באמזון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה