דרוש מידע מחשב מומלץ, מתנת אפיקומן

• הוסף לסימניות
טוב, זו רק הזדמנות לקנות סוף סוף מחשב נייד למתבגרים, בעיקר בשביל וורד ושאר ירקות.
איזו המלצה יש למחשב נייד שהתכונה הנדרשת העיקרית בו היא - היותו חזק ולא רגיש?
האם ניתן להשיג כבר בחול המועד?

• הוסף לסימניות
לצערי לנובו נשבר לי - פיזית עם שימוש קל בקלים, ולא לקחו אחריות...

• הוסף לסימניות
לנו נשבר ציר מחשב של דל הגיע טכנאי עד הבית ותיקן ללא עלות

• הוסף לסימניות
דל חברה מעולה.
לנובו משווקת מאוד חזק, אני אישית ממש לא ממליץ עליה...
עדיף חברות אחרות.

• הוסף לסימניות
דל חברה מעולה.
לנובו משווקת מאוד חזק, אני אישית ממש לא ממליץ עליה...
דווקא אני חושבת הפוך.
דל נחשבת לטובה יותר אבל ללנובו יש פחות בעיות.
מנסיון.
גם למחשבים של דל יש אישו עם הבטריות.

• הוסף לסימניות
אני ספציפית הייתי ממליצה לך לקנות את ASUS VIVOBOOK15 למתבגרים הוא מצויין מנסיון!
ממש מעולה מכל הבחינות,יש לנו אותו תקופה ארוכה ואני מרוצה ממש

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על מחשבים אני צריכה לקנות מחשב מקצועי ממש לתוכנות כבדות,יש למישהו המלצה מנסיון? צריכה מעבד i7 לפחות

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על מחשבים אני צריכה לקנות מחשב מקצועי ממש לתוכנות כבדות,יש למישהו המלצה מנסיון? צריכה מעבד i7 לפחות
יש לי לנובו, מרוצה ממש.
רק לגרפיקה הייתי מוסיפה כרטיס גרפי.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, תמיד עדיף ללכת על איכות מאשר על יופי ונגישות וכדו'.
מחשב שמתקפל לכל כיוון, או מתנתק מהמסך או כל שאר הירקות האלו- זה דברים עדינים, שלמתבגרים בפרט זה ממש לא מומלץ, כי לשמור על העדינות וכו' למתבגרים זה פחות יילך, ואז המחשב הולך...
מנסיון.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, תמיד עדיף ללכת על איכות מאשר על יופי ונגישות וכדו'.
מחשב שמתקפל לכל כיוון, או מתנתק מהמסך או כל שאר הירקות האלו- זה דברים עדינים, שלמתבגרים בפרט זה ממש לא מומלץ, כי לשמור על העדינות וכו' למתבגרים זה פחות יילך, ואז המחשב הולך...
מנסיון.
אני ממש מסכימה איתך לרוב המחשבים שמושקים יותר מבחינת יופי וכו' לא מחזיקים מעמד...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה