מחשב נוסף לרנדור (תלת-מימד)

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
הייתי מעוניין להתייעץ עמכם לגבי קנית מחשב נוסף לרנדור תמונות (מצורפות שתי הצעות).
זהו מחשב שיתחבר למחשב הנוכחי לרנדור משותף (חוות רנדור).
הייתי מבקש לשמוע בין היתר -
א. האם ההבדל בביצועיים בין השניים משמעותי ועד כמה.
ב. האם כל הדברים שכתובים הכרחיים ואם כן עד כמה.
ג. האם המחירים סביריים.

תודה מראש.

קבצים מצורפים

• גיל קוליוק_Page_1.png
    KB 35.9 · צפיות: 23
  • גיל קוליוק_Page_2.png
    KB 35.4 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
לפי הבנתי המחשב מיועד לרינדור על בסיס cpu ולכן אין שום צורך בכרטיס מסך משוכלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י morozane;1459809:

איזה כרטיס מסך אתה מציע?

• הוסף לסימניות
השני, בגלל המעבד, סוף סיפור.
אך אין צורך במאווררי מים וכדו'.
(נ.ב. מומלץ 32 RAM עקב כמות הליבות שלו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י morozane;1459809:

OK כל אחד ישקיע כפי יכולתו.

• הוסף לסימניות
לא עדיף לקנות שני מחשבים זולים במקום אחד יקר? נראה לי שתקבל יותר כח בצורה כזו.

• הוסף לסימניות
אין לי ספק שעדיף ללכת על ה 4790. הלוח אם והזכרון של המעבד היקר מייקרים את המחשב בצורה לא פרופואציונאלית.

• הוסף לסימניות
אני עם יניב, עדיף לדעתי שתי מחשבים ב2500 מאשר אחד ב5000+
(כמובן שאפשר להוזיל אותו עם נתונים יעודיים למכונת רינדור)

איך שלא יהיה בקשר למחשבים למעלה ממליץ לך על ספק כח רציני יותר, תחשוב על משהו באזור ה550 וואט ומעלה כדי שזה לא יתקע אותך במידה ותרצה להוסיף כרטיס מסך.

• הוסף לסימניות
אני עם יניב, עדיף לדעתי שתי מחשבים ב2500 מאשר אחד ב5000+
(כמובן שאפשר להוזיל אותו עם נתונים יעודיים למכונת רינדור)
למחשב שציינת יש רק 4gb זכרון. המינימום הוא 16. ככה שהמינימום הוא 3000 ש"ח (אני לא רואה איך אפשר להוזיל אותו).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה