לכאורה סוללה הכי ארוכה זה מקבוק של אפלמה לדעתך המחשב נידד עם חיי סוללה הכי טובים והכי ארוכים?? - והאם תוכל לתת לי הצעת מחיר בפרטי?
צריך מחשב עם מערכת הפעלה רגילה ופשוטה לתפעול מקסימום סוללה גודל 15.6 עם אפשרות להטענה במטען נייד כמה שיותר סטנדרטלכאורה סוללה הכי ארוכה זה מקבוק של אפל
אבל מה הצרכים ומה התקציב?
השאלה העיקרית היא התקציבצריך מחשב עם מערכת הפעלה רגילה ופשוטה לתפעול מקסימום סוללה גודל 15.6 עם אפשרות להטענה במטען נייד כמה שיותר סטנדרט
תקציב סביר לא להגזים, אבל אולי חשוב יותר אפשרות הטענה במטען נייד ככה אין לי בעיה עם זההשאלה העיקרית היא התקציב
כי חיי סוללה ארוכים זה בדרך כלל במחשבים היקרים יותר
החברות יודעות על מה שווה להם לגבות כסף...
סביר זה אינדיבידואליתקציב סביר לא להגזים, אבל אולי חשוב יותר אפשרות הטענה במטען נייד ככה אין לי בעיה עם זה
תן המלצה חברה ודגם יעזור לי מאד.סביר זה אינדיבידואלי
באזור ה3000 אפשר למצוא כמה מחשבים שייתנו בסביבות 16 שעות +-
בפחות מזה אני לא בטוח כמה כאלה יש אבל מאמין שאפשר למצוא עם חיפוש מדוקדק
Macbookתן המלצה חברה ודגם יעזור לי מאד.
זה לא מסך קטן ממש?דיל עכשיו באמזון
מחשב נייד Lenovo IdeaPad 3
•מסך מגע 14 אינץ'
•זיכרון 20GB RAM DDR4![]()
•מעבד Intel Core i3-1115G4 שנת 2022
•דיסק קשיח 1TB SSD![]()
•ווינדוס 11 Home
•רזולציה 1920 x 1080 Pixels
בחיתוך מחיר![]()
רק 428$ (כ-1622 ₪)! כולל משלוח חינם עד הביתומיסים.![]()
לרכישה: https://amzn.to/3EoZoNV
יש באג בחישוב המיסוי. יש להוסיף מוצר אפילו בחצי דולר וחישוב המס אמור להיות נמוך יותר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים