דרוש מידע מחשב נייד-מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
לצורך לימודי תואר-לא בתחום המחשבים
אנחנו מעוניינים לרכוש מחשב נייד.
הציעו לנו חדש-או מחודש.
למי יש נסיון עם מחשבים ניידים ויודע לכוון אותנו?
מה כדאי? מה טווח המחירים? לנו נאמר שמחודש זה 1600 וחדש זה בערך 2700
כאמור זה מחשב שלא חייב מלא תוכנות כבדות מלבד פוטושופ. רק די בסיסי, ומצד שני שיהיה מחשב טוב שישמש מספר שנים.
תודה לעוזרים.

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי הולכת על מחודש.
ומנגד, חדש לא חייב להיות ב2700,
יש גם דברים אחרים מצוינים.
המלצה שלי:
תתיעצו עם איש מחשבים שמבין בזה,
בחנות את לא יודעת מה דוחפים לך...

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
מכירים מחשב נייד טוב במחיר טוב?

• הוסף לסימניות
יכולות להתקשר לבעלי
הוא מוכר מחשבים וטכנאי
יכול בהחלט לכוון אתכן...
0533110844

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לעוזרים.
מכירים מחשב נייד טוב במחיר טוב?
אנו קנינו ב"טופ לפטופ" שהתפרסם אצל ציפי רוט.
מרוצים מאוד!!
תתיעצו עם איש מחשבים שמבין בזה,
הוא ממש מבין ומייעץ בטוב טעם לפי הצרכים (אפילו אם מראש אומרים שלא קונים אצלו)
הוא בבני ברק

הנה כבר פה דברו עליו
וזה המייל שלו toplaptop19 בג'ימייל
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אנו קנינו ב"טופ לפטופ" שהתפרסם אצל ציפי רוט.
היי גם אני קניתי אצלו.
איזה שירות וואוו
בדיוק מה שחיפשנו ! מחשב מטורף שבאמת אי אפשר להשיג אצל אף טכנאי (ועברנו המוןן) עם כל ההתקנות ואחריות וכו'
מחשב גם מסיבי ואיכותי וגם מגניב עם מסך מגע מתהפך ועט וכו'
והמחירים ממש בסדר.
ממליצה בחום.

• הוסף לסימניות
היי גם אני קניתי אצלו.
איזה שירות וואוו
בדיוק מה שחיפשנו ! מחשב מטורף שבאמת אי אפשר להשיג אצל אף טכנאי (ועברנו המוןן) עם כל ההתקנות ואחריות וכו'
מחשב גם מסיבי ואיכותי וגם מגניב עם מסך מגע מתהפך ועט וכו'
והמחירים ממש בסדר.
ממליצה בחום.

מאיפה הוא בארץ?

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי בטופ לפטופ ממש הייתי מרוצה. מחשב מאד מקצועי ואכותי. גם שירות פצצה. ומחיר שלא מצאתי באף מקום בייחס לכזה מחשב.

• הוסף לסימניות
אגב אני הייתי צריך מחשב לא בבני ברק והוא היה שם. (ירושליים)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה