מחשב נייד שלא מצליח להדלק

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
ברשותי מחשב נייד lenovo, עם מערכת הפעלה windows 10
הבעיה היא שהוא לא מצליח להדלק עד הסוף
המחשב נדלק, ועולה המסך עם הסמל של וינדוס והעיגולים שמסתובבים מתחתיו
וככה העיגולים מסתובבים ומסתובבים ומסתובבים.... ואין המשך... המחשב לא עולה...

יש איזשהוא פתרון שאני יכולה לבצע בכוחות עצמי, לפני שאני פונה לטכנאי?

מה שכבר ניסיתי -
ניסיתי להוציא את הבטריה ולהפעיל, ואז להחזיר את הבטריה ולהפעיל עם מקש ההפעלה דלוק כמה שניות. עלה לי מסך שכתב שווינדוס מתכונן לתיקון (לא זוכרת בדיוק את הנוסח באנגלית) ואז עלה חלון של windows defender offline. - שסרק וסרק וסרק ואח"כ הסתיים ללא שום המשך.

תודה רבה מראש לכל העונים והמסייעים!

• הוסף לסימניות
כנראה המעבד שלך אינו מתאים לווינדוס 10
עשית שידרוג או התקנה של ויינדוס 10??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;2479303:

במחשב מותקן ווינדוס 10 לאחר שידרוג מווינדוס 8.1 כבר למעלה משנה ללא בעיות ותקלות מסוג זה.

• הוסף לסימניות
במצב בטוח הוא עולה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;2479312:
במצב בטוח הוא עולה?

עלה לי מסך שכתב שווינדוס מתכונן לתיקון (preparing auto repair) ואז עלה חלון של windows defender offline. - שסרק וסרק וסרק ואח"כ הסתיים ללא שום המשך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;2479303:

מעבדים ממש חלשים עובדים עם ווינדוס 10 לא צריך I7 .....

התעסקתי עם מחשבים של DUAL CORE :eek::eek:ועובד סבבה לגמרי,

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2479408:
מעבדים ממש חלשים עובדים עם ווינדוס 10 לא צריך I7 .....

התעסקתי עם מחשבים של DUAL CORE :eek::eek:ועובד סבבה לגמרי,

בהצלחה

אבל אני נתקלתי עם אטום - על הפנים.......
לכן זה לא כ"כ מומלץ......
אצלי על הפנים - זה כאשר אני מגיע לדוגמא להתחל ואני לוחץ עליו - הוא עדיין לא מזהה שלחצו עליו, אלא רק לאחר המתנה של שניה על ההתחל (לדוגמא) רק אז אם אני ילחץ עליו הוא יגיב - אבל זה מ-ע-צ-ב-ן !!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;2479788:
אבל אני נתקלתי עם אטום - על הפנים.......
לכן זה לא כ"כ מומלץ......
אצלי על הפנים - זה כאשר אני מגיע לדוגמא להתחל ואני לוחץ עליו - הוא עדיין לא מזהה שלחצו עליו, אלא רק לאחר המתנה של שניה על ההתחל (לדוגמא) רק אז אם אני ילחץ עליו הוא יגיב - אבל זה מ-ע-צ-ב-ן !!!!

זה ממש לא נשמע אטום מה הסיכוים שזה המעבד?
מי ערב לך שווינדוס 7 או 8 כל שכן היה עולה טוב?

אני התקנתי על סלרון חלשים ממש, קצת יותר חזק מאטום ותצוגה גימגמה ....

דרייבר אינטל פתר את זה

זה מערכת ממש טובה גם למחשבים חלשים .....

מה שבטוח רק לא 8

• הוסף לסימניות
אני דיברתי על אטום - תנסה

• הוסף לסימניות
יכול להיות bad sectors
הייתי בודק את הS.M.A.R.T

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה