דרוש מידע מחשב נייד 2025 במחיר משונה באליאקספרס. דעתכם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה נראה שזה נכנס רק בימים אלו לאליאקספרס יש את זה באותו מחיר משונה בלא מעט חנויות שם אבל אין עוד בכלל דירוג של לקוחות.
מה דעתכם? מניסיון עדיף
ניסיתם לשלם?
בד"כ המחיר קופץ שמגיעים לתשלום

• הוסף לסימניות
זה נראה שזה נכנס רק בימים אלו לאליאקספרס יש את זה באותו מחיר משונה בלא מעט חנויות שם אבל אין עוד בכלל דירוג של לקוחות.
מה דעתכם? מניסיון עדיף

תראה למטה בשאלות ותשובות הקונה את התגובה הבאה:
"המוכר הוא שועל ערמומי, זה לא מחשב נייד. רק כיסוי בד זול אל תבצע הזמנה." (תרגום מאנגלית)

• הוסף לסימניות
מה דעתכם? מניסיון עדיף
שלא תעז להזמין
אותי עקצו הזמנתי מחשב ב130 שקל והגיע לי תיק עלוב למחשב שאפילו לא מוכנים לזכות אותי עליו שקרנים הסינים האלה!!!

• הוסף לסימניות
שלא תעז להזמין
אותי עקצו הזמנתי מחשב ב130 שקל והגיע לי תיק עלוב למחשב שאפילו לא מוכנים לזכות אותי עליו שקרנים הסינים האלה!!!
אותי עקצו פעם באופן דומה עם מקדחה והגיע תמונה של מקדחה והחזירו את הכסף, דוקא אליאקספרס נוהגים בדרישת החזר במקרים כאלו בהגינות בדרך כלל.
גם אם הם מבקשים שיחזירו את המוצר זה עם משלוח על חשבון המוכר, הרעיון של העוקץ הוא שיטת מצליח או שאין לך ידע וכח לפתוח בקשת החזר או שאתה מתעצל ללכת לשים את זה בדואר אפילו שהמשלוח על חשבון המוכר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה