מחשב עוצמתי איטי

• הוסף לסימניות
לגבי תוצאת השינויים הקודמים - באילוסטרייטור עדיין ניכרת כבדות לא ברורה. לגבי הconstruct נראה יותר טוב, אבל עדיין לא מוכיח שינוי, בגלל שהבעיה בכללותה לא היתה קבועה כל הזמן, וכעת אחרי הפעלה מחדש הכל יותר מהיר בלאו הכי. אצטרך לבדוק בהמשך בשימוש.

• הוסף לסימניות
אולי לנסות לבטל אחד אחד ולראות מה מיותר

ואגב מרגישים הבדל?

• הוסף לסימניות
עניתי לך בהודעה קודמת

• הוסף לסימניות
כן - אבל אני שואל שוב
כתבתם "אצטרך לבדוק בהמשך בשימוש" - על זה אני אומר שלא תשכח לעדכן...

• הוסף לסימניות
אתן לך דוגמה לגבי האילוסטרייטור: כאשר אני שומר בשם, אמור להופיע מסך עם ההגדרות של האילוסטרייטור לשמירה. אין כאן "הרבה מה לחשוב" מבחינת המחשב; בפועל גם כרגע אחרי השינויים אני ממתין 10 שניות, כולל השחרת מסך, עד שהמסך הזה עולה. משונה לי.

בכל אופן אראה בהמשך מה המצב. תודה רבה רבה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חיכיתי עוד כמה דקות וחזרתי על אותה הפעולה באילוסטרייטור, והמצב גרוע: המתנתי בערך 120 שניות (!) עד שהופיע המסך הנ"ל של הגדרות השמירה [מדובר בשלב מקדים לשמירה, לא השמירה בפועל].
לצערי נראה לי שמשהו לא בסדר במחשב, וזה מאוד משונה כי בהקשרים אחרים המחשב עדיין מהיר כרגיל (למשל באתחול המערכת - שניות ספורות ממש).

אבשלום, אני מצרף צילום מסך של הCPU וכו' שצילמתי באותו הרגע של התקיעות באילוסטרייטור (אולי יועיל משהו)
upload_2017-12-19_1-6-3.png

• הוסף לסימניות
אני עכשיו שם לב שבאילוסטרייטור יש 13 תת-תוכניות [בפועל פתוח שם רק קובץ אחד], משונה לי, מצ"ב צילומסך עם הרחבה של סעיף האילוסטרייטור:
upload_2017-12-19_1-10-25.png

• הוסף לסימניות
באפשרויות צריכת חשמל - אתה עומד על ביצועים גבוהים??

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק. אני לא מול המחשב ההוא עכשיו. בכל אופן גם אם לא וכן כל הפתרונות שכבר עשינו - לא ממש מספקים אותי.. כי מדובר במחשב חזק במיוחד שעלה הרבה כסף, ויותר מכך - הוא אכן עמד בציפיות ובגדול, עד לשבועות האחרונים. לכן די ברור לי שמשהו נדפק אצלו.
השינוי המהותי שעשיתי לאחרונה זה רכישת האנטיוירוס (ESET) והתקנתו. אבל אני כבר לא זוכר אם הבעיות התחילו רק אח"כ או שלא.
אני שוקל לנסות להתקין מחדש את האילוסטרייטור. אולי זה יעזור לפחות לתוכנה הזו..

• הוסף לסימניות
אבשלום, אני מוכרח להודות שייתכן שצדקת, למרות ההסתייגות שלי. העליתי את רמת הביצועים של המחשב, ואיך שזה נראה עכשיו זה חזר למהירותו הנכונה. השאלה אם זה כך צריך להיות, שהמחשב כל הזמן יהיה בשיא הביצועים?...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה ביצועים זה מה שצריך (גם) לעשות...

אם אתה רוצה לחסוך בבטריה - תבחר אפשרויות אחרות....

שמחתי לעזור

• הוסף לסימניות
תודה רבה. בעיקרון אני 90% מהזמן מחובר לחשמל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה