מחשב קופא ונכבה כל הזמן

• הוסף לסימניות
מחשב בן 5-6, פתאום התחיל לקפוא ואז נהיה מסך שחור והמחשב נכבה, כך קורה כל הזמן.
אני חושש שיש לי בעיית חימום.
בדקתי עם התוכנה HWMonitor אבל אינני מבין מה שכתוב בה.

מצורף כאן הlog של תוכנה הנ"ל, אשמח אם מישהו יציץ בה וידריך אותי הלאה.
אציין שיש לי שני מאווררים שמסתובבים, וגם גוף קירור.
בתודה מראש

קבצים מצורפים

• error.rar
    KB 23.8 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
לפי ה LOG המעבד על 100 מעלות
סביר להניח שהלך הקירור של המעבד (מאוד סביר בכאלה גילאים)
תזמין טכנאי שיחליף זה לא יקר

• הוסף לסימניות
אני הרכבתי את המחשב לבד.
על המעבד יש לי Thermaltake water 2.0 performer liquid cooling system
לקנות חדש?

• הוסף לסימניות
סביר להניח שהלך הקירור של המעבד (מאוד סביר בכאלה גילאים)
בדקתי את המאוורר וגליתי שהיה מלא מלא אבק, ניקיתי אותו משחתי משחת טרמינל, וכלום, לא עזר.
מסתבר שאתה צודק.

לא מצאתי בשום חנות באיזור מאוורר מתאים ל Socket 1155. הזמנתי באמזון אבל זה יקח יום יומיים.
כבר חשבתי לקנות מחשב חדש בחנויות לחסוך זמן השיפינג....

• הוסף לסימניות
כל מאוורר רגיל יתאים לך
כל התושבות מדור 2 עד דור 9 זהות מבחינת קירור (דהיינו 1150, 1155 וכו וכו)

דווקא קירור מים אם לא יודעים להרכיב אותו מאוד סביר להניח שלא יעבוד טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה