מחשב קופא לכמה שניות אחרי עדכון ווינדוס

• הוסף לסימניות
שלום לחברי הפורום!

לפני שבוע הווינדוס התעדכן בכמה עדכונים, מאז הוא קופא לי - בתדירות משתנה - למשך כ-10 שניות, ולא משנה על איזה תוכנה אני עובד [גם תוכנות קלות מאוד].
יש לי מערכת הפעלה Windows 10 pro 64Bit. מעבד I5 6500, זיכרון 16GB (לא נראה שהוא צריך להיתקע...;)).

מה לעשות? להסיר את העדכון האחרון? לא כ"כ ברור לי ברשימה הארוכה איזה מהם הוא העדכון הסורר?

תודה מראש, יוסי.
[נ.ב. בחיפוש בפורום אחר הנושא הנ"ל, מצאתי אשכול עם תגובות שנכונות ל-07/2017].

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
1803.

• הוסף לסימניות
המחשב הופעל מחדש??
זה הדבר הראשון שעשיתי. הבעיה בעינה עומדת.

אני מקוה שהתנסחתי נכון כשכתבתי "מחשב קופא". חשוב לי לציין שה"קיפאון" אצלי זה רק בתוכנה המסויימת עליה עבדתי, אבל לא לגבי שאר התוכניות שאיתם אני בהחלט יכול להמשיך לעבוד.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, הרגעת אותי!

• הוסף לסימניות
כפי שכבר ציינתי הגירסה בחיתוליה וזה לא הבאג הראשון תחכה בסבלנות לעדכונים.
היות והבעיה ממשיכה ואפילו מחמירה (בפרט פוטושופ שעל כל פעולה פשוטה קופא ל-10 שניות), רציתי לדעת איך אני חוזר לגירסה הקודמת, שחזור מערכת? הורדת עדכון ב-Windows Update?

• הוסף לסימניות
ייתכן שעדיין יש לך אפשרות לחזור לגירסה קודמת, בהגדרות, עדכון ואבטחה, שחזור.

• הוסף לסימניות
תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה.
ברוך שפטרני מגירסה זו...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כי בהתקנה נקייה

ב"ה ב"ה
  1. איך משיגים גירסה "נקייה".
  2. אם כבר מדברים, גם אחרי שחזרתי לגירסה הקודמת 1709, עדיין המחשב נתקע. מה לעשות? לפרמט את המחשב? או שיש פיתרון אחר?
תודה.

• הוסף לסימניות
נסה לעדכן את העידכון האחרון

KB4100403

סידר לי כמה מחשבים (במיוחד עם מחשבים עם SSD , היתה הם בעיה עם בקר של טושיבה שסודרה בעידכון הזה)

• הוסף לסימניות
נסה לעדכן את העידכון האחרון

KB4100403

סידר לי כמה מחשבים (במיוחד עם מחשבים עם SSD , היתה הם בעיה עם בקר של טושיבה שסודרה בעידכון הזה)
אתה מתכון להחזיר את הגירסה 1803 ואז לעדכן אותה עם העדכון הנ"ל?

• הוסף לסימניות
אתה מתכון להחזיר את הגירסה 1803 ואז לעדכן אותה עם העדכון הנ"ל?
לא ח"ו

רק עשה את כל העדכונים שהוא נותן לך תחת ה WINDOWS UPDATE , אתה תראה שם את העידכון הנל

ואז כמובן לאתחל את המחשב

• הוסף לסימניות
רק עשה את כל העדכונים שהוא נותן לך תחת ה WINDOWS UPDATE , אתה תראה שם את העידכון הנל
לא מצאתי ברשימת 'עדכונים שהותקנו', וב'חיפוש עדכונים' הוא מצא עדכון אבל לא את המדובר...

• הוסף לסימניות
לא מצאתי ברשימת 'עדכונים שהותקנו', וב'חיפוש עדכונים' הוא מצא עדכון אבל לא את המדובר...

צלם מסך מפה

upload_2018-5-27_2-46-36.png

ככה מגיעים לזה
upload_2018-5-27_2-46-17.png

• הוסף לסימניות
צילומסך.JPG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה