מחשב קורס לאחר 3 שניות

• הוסף לסימניות
חבר התקשר אלי אמר לי שניקה את המחשב מאבק והמחשב נדלק אך לאחר 3 שניות נכבה לא מראה אפילו ביוס כלום מסתבר שניקה עם מייבש שיער חם:eek::eek:,
מאווררים עובדים אבל 3 שניות נכבה , אמרתי לו שיבדוק חיבורים שוב יראה עם הכל כמו שצריך, ויכול להיות בעיית קירור גם שישים שוב משחה טרמית וכן יסדר את המאוורר במקומו עדיין לא עובד וקורס שוב אחר 3 שניות ומטעין עצמו מחדש
מה אתם אומרים???
אני חושד בספק כח

• הוסף לסימניות
נייח או נייד ?

מייבש שיער חם עשוי לשרוף רכיבים בלוח אם. זה נראית תקלת אלקטרוניקה ולא ספק כח שאם כן היה צריך לא לפעול בכלל או להיכבות בצורה רנדומאלית, ה 3 שניות אלו מפנות לכיוון הלוח והרכיבים

• הוסף לסימניות
נייח
המייבש שיער היה קצת זמן ככה אמר לי
לי היה משהו ממש דומה וזה היה ספק היה נורה דלוקה בלוח והמאוורררים לשנייה ונכבו שוב

• הוסף לסימניות
שווה לבדוק עם ספק חלופי, רק כדי לשלול את האפשרות, גם שניה של אוויר חם מידי יכולה לשרוף רכיבים רגישים.

• הוסף לסימניות
בסוף עידכן אותי שזה היה אבק שנכנס בין הסולטים של הזיכרון נוקה ועובד נפלא ,

שבת שלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה