עזרה מחשב שדולק רק כשהוא מחובר למטען

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המטען תואם אבל הסוללה לא מסכימה להסתדר איתו
זה מה שהמחשב מציג כל הזמן
1718059831827.png

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להגיד לי: כמה בערך יקח על העבודה הזאת הטכנאי וכמה תעלה הסוללה? תכל'ס - כמה יעלה הסיפור הזה?

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להגיד לי: כמה בערך יקח על העבודה הזאת הטכנאי וכמה תעלה הסוללה? תכל'ס - כמה יעלה הסיפור הזה?
הסוללה לדעתי משהו כמו 200
טכנאי עוד משהו כזה.
אבל אני ממש לא מבין במחירים-זאת הערכה גסה מאוד

• הוסף לסימניות
ויותר מזה-מסך...
קטע שגם את זה עשיתי
קניתי מסך מאמזון
מוציאים את הברגים (אם יש) ומושכים את המסגרת מלמטה באמצע עד שהוא מתפרק ואז משחררים מכל הכיוונים
צריך ממש בעדינות, אבל זה פשוט
ואז יש שם חיבור דיי פשוט שמשחררים אותו ומחברים אליו את המסך החדש
סוגרים בעדינות כנל

• הוסף לסימניות
תלוי מי הטכנאי
אם הוא עושה את זה במקום זה כמה דקות עבודה
אם הוא משאיר בצד ושוכח, אז עד שתנדנד לא תקבל חזרה (מניסיון)

• הוסף לסימניות
קטע שגם את זה עשיתי
קניתי מסך מאמזון
מוציאים את הברגים (אם יש) ומושכים את המסגרת מלמטה באמצע עד שהוא מתפרק ואז משחררים מכל הכיוונים
צריך ממש בעדינות, אבל זה פשוט
ואז יש שם חיבור דיי פשוט שמשחררים אותו ומחברים אליו את המסך החדש
סוגרים בעדינות כנל
הגיוני, אבל תלוי מאוד בדגם הספציפי

• הוסף לסימניות
הבעיה כשהמחשב נמצא על מצב כזה שאם יש הפסקת חשמל, הולך חומר שעכשיו יצרתם או לא שמרתם.

דבר נוסף , אצלי היה אפשרות לעשות מצב שינה, ואז הוא היה עולה במהירות חזרה, גם כשהיה מנותק מהחשמל.
אבל אם היה יוצא החיבור לחשמל באמצע שדלוק או שהייתי עושה כיבוי, אז לקח לו זמן עד שעלה מחדש....

• הוסף לסימניות
-פעם בררנו ועלה החלפת סוללה אצל טכנאי [כולל הרכבה] 500 ש"ח (למחשב אסוס שעולה בערך 1000..)
-יש טענה שאומרת ששימוש במחשב תוך כדי הטענה הורס את הסוללה, אז יכול להיות שזה הסיבה

• הוסף לסימניות
לנו זה גם היה, צריך לפרק את המחשב ממאחורה (איפה שהבטריה) ואז לנסות לראות מה הולך שם.
לנו זה פשוט הבטריה היתה קצת בחוץ ולכן היא לא הצליחה להטען (וגם קצת רטובה) הכנסנו את זה חזרה וזה הסתדר מיד...
אחרי חודש בערך אז הבטריה נשרפה טוטלי וזה כבר לא ניתן לתיקון אלא חייבים להחליף....

• הוסף לסימניות
לנו זה גם היה, צריך לפרק את המחשב ממאחורה (איפה שהבטריה) ואז לנסות לראות מה הולך שם.
לנו זה פשוט הבטריה היתה קצת בחוץ ולכן היא לא הצליחה להטען (וגם קצת רטובה) הכנסנו את זה חזרה וזה הסתדר מיד...
אחרי חודש בערך אז הבטריה נשרפה טוטלי וזה כבר לא ניתן לתיקון אלא חייבים להחליף....
אולי תוכלו לכוון אותנו?

• הוסף לסימניות
אצלי גם היה כך
ומה שהתברר שהסוללה התקלקלה
ובמקום שאני אשלם מאות שקלים לטכנאים
פתחתי לבד את המחשב מאחורה והסתכלתי על הסוללה איזה קוד יש לסוללה (בדרך כלל זה מצד שמאל למעלה על הסוללה ורשום באותיות ומספרים גדולים)
וחיפשתי את הקוד באלי אקספרס ומצאתי באיזור ה-100 ש"ח והחזיק לי הרבה מאד זמן

• הוסף לסימניות
בלת"ק
לי זה קרה פעם, עם מחשב שספג הרבה חבטות...
ואחרי יומיים הסתדר מעצמו

• הוסף לסימניות
לי טכנאי פשוט הוציא את הסוללה והחזיר, והסוללה חזרה לתחייה.
וגם קרה לי שקניתי מאליאקספרס ב100 ש"ח ועובד מצויין ב"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה