כללי מחשב שולחני זעיר לגרפיקה

• הוסף לסימניות
חנות מחשבים טובה שקניתי משם מחשב, סקיי פיסי.
והנה מחשב דומה למה שהציעו לך:
http://www.skypc.co.il/sg_product~Sky527~88~0.htm
באותו מחיר עם מפרט שנראה לי טוב יותר, אם כי אני לא מבין גדול בתחום.

אבל יש פה מומחים בפורום, שיחוו את דעתם...

• הוסף לסימניות
כל תגובה נוספת שמגיבים פה רק מסבכת אותי יותר;)

הבעיה שלי שאני לא יודעת ולא מבינה איזה רכיבים אני צריכה ואיזה טובים וכו'
לכן רציתי שיגידו לי בפרוט מה לקנות

• הוסף לסימניות
נתי גם אני חושב כמוך שהחנויות רק מיבאות, יש אנשים שפוחדים וחושבים שהמנהל של אייבורי בונה בחצר האחורית שלו לוחות אם של ASUS וכדו'.
הבעיה הגדולה היא שאנשים לא יודעים מה הם קונים, אך כשאתה בא במפרט טוב ומסונכרן, הם פצצה של חנות ועוד יותר באחריות.

לגבי המפרט שהבאת מהם יש מחשב יותר טוב מזה אך הוא לא באתר ובשבילו צריך להיות מקושר לסוכנים שלהם, כדי לדעת מה הטכנולוגיה האחרונה שהגיעה לארץ, למשל ה SATA 3, הוא עוד לא באתר שלהם אך הוא כפול מהירות בHDD לא חבל לא לקחת לוח אם תומך?

• הוסף לסימניות
פופקו, דוקא עברתי עכשיו שעתיים על הרשת מה כתוב על אייבורי (בדיוק בגלל שאני שוקל לקנות מהם מחשב נייד כעת)
ומה אני אגיד לך, הרשת מלאה תלונות.
יכול להיות שזה בגלל כמות המכירות, יכול להיות שזה בגלל המחיר, ואולי בגלל שירות הלקוחות. אבל אנשים טוענים בתוקף שנתנו להם חלקים משומשים, ושההרכבה לא איכותית.
מצד שני, לך תדע מה המצב בחנויות אחרות, פשוט אף אחד לא מדבר עליהם כי הם מוכרות מחשב בחודש...
לא יודע.

• הוסף לסימניות
אייבורי יבואנים של MSI שזה נחשב לפחות טוב מהחלקים של גיגהבאט או של אינטל והם מנסים לשכנע את הלקוח שזה הכי טוב, אני לא קניתי באייבורי מסיבה זו , כי מקום שמנסים לשכנע אותי שזה הכי טוב כי הם מייבאים את זה אפילו שזה הכי דפוק , לא בשבילי.

כשהייתי שם ראיתי לקוח שמגיע עם מחשב לתיקון ועשה שם צעקות שזה כבר הפעם השלישית שלו בתוך חודש שהוא מגיע לתקן והוא לא מהעיר

אני קניתי בסוף אצל איזה טכנאי שסיפק לי לפי איזה חלקים שאני רציתי ונתן לי אחריות שנה חינם עד לבית הלקוח, (אח"כ כמובן, בכסף)

• הוסף לסימניות
נכון לכן אני לא קונה MSן באייבורי אלא גי'גה בייט או אסוס, אתם חושבים שאני לא קראתי את מה שכתוב ברשת, אני כמעט 15 שנה קונה מהם, הכך עניין של יידע לגבי כל מוצר ומוצר, ובטוח לי ששום דבר לא יד שניה, אני מקבל את זה עם חבילה סגורה מהחברה במדבקת כסף מוגנת קריעה. -הכל עניין של ידע.

• הוסף לסימניות
נ.ב. לדעתי עיקר התלונות זה א. מכמות המכירות, ב. בגלל שאנשים לא מבינים מה הם קונים, ייצא לי לראות משיהו שמגיע לאייבורי ואומר אני רוצה מחשב חזק חזק, באלף חמש מאות שקל, והסוכן אומר לו זה לא יעבוד ואז הוא מתקשר לגיסו, וההוא אומר זה יעבוד שים כרטיס מסך וזה יעבוד, והזוכן אומר לו, זה לא יעבוד במשחקים של היום, יומיים אח"כ הוא חזר מתלונן מה אייבור ימוכרים לו מחשבים שלא מפעילים משחקים עכשוויים, אפילו שהוא ביקש את זה....
לי ייצא בחודש האחרון פעמיים ללכת אליהם, א. על הארדיסק שנדפק של WD, והם לא אומרים כמו חנות רגילה, "אה טוב אדוני אנחנו נשלח את זה לייצרן ועוד שבועיים נודיע לך"..., דווקא בגלל שהם חנות ענקית הוא אומר לי תזחור עוד 20 דקות, הוא הריץ בדיקה שזה תקלת ייצרן (ע"י תוכנת ייצרן) והביא לי חדש -ארוז. יש להם כ"כ הרבה שזה לא מזיז להם.
וללקוחה שלי היא הביאה מחשב לבדיקה והם עשו לה שריטה מה זה קטנה על המארז, היא אמרה להם אני לא מוכנה וכו', בקיצור על המקום החליפו לה מארז חדש, מה שבחרה.

• הוסף לסימניות
אז בוא תן לי עצה, הרב פופקו
אני רוצה לקנות מהם מחשב נייד חדש של לנובו.
איך אני מוודא שזה לא ממוחזר?

• הוסף לסימניות
א. ע"י ההגיון, זה לא חוקי, ולא שווה לחברת ענק כזו להתעסק בזיופים.(וזה ההיגיון שפועל בשוק)
ב. ע"י שליחת מייל ללנובו.

• הוסף לסימניות
ומהו המייל של לנובו?

עריכה: מצאתי אותו.

• הוסף לסימניות
מה איתי?:(
אני עוד לא יודעת מה לקנות

• הוסף לסימניות
את תקני ממישהוא שאת סומכת עליו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה