מחשב שכל הזמן עושה recovery

• הוסף לסימניות
יש משהו שאפשר לעשות לפני שפונים לטכנאי?
(המחשב לא שלי)
נייד, של Dell וינדוס 8

• הוסף לסימניות
מעדכנת מה כבר ניסיתי לעשות:
(קראתי בגוגל)

בכל ריסטארט היה מסך כחול עם שם שגיאה ולא מספר שגיאה.
בכל פעם שהיה ריסטארט היה מתחלף השם של השגיאה. (זה אמור להיות מסך כחול מכוער? כי המסך הכחול שאני מדברת עליו מעוצב יפה)

ניסיתי לבטל את ה Automatically Restart אבל זה רק גרם למחשב להיתקע בכל פעם שהיה אמור להתבצע ריסטארט (לא ראיתי את מספרי השגיאות. רק נתקע המחשב)

כיביתי והדלקתי והחזרתי את האופציה של ריסטארט אוטומטי

ניסיתי לבצע שחזור (עברו שעתיים והוא עדיין תקוע על המסך של "המתן המערכת מבצעת שחזור") אז שוב כיביתי והדלקתי. השחזור לא הצליח.

הורדתי מלוורביטס ועשיתי ניקוי

עכשיו המחשב עובד ולפעמים נתקע (בלי לעשות בעצמו ריסטארט)

ניסיתי לעשות check disk ויש הודעה בחלון השחור שאפשר לעשות את זה רק ב elevated mode (מה זה?)

הבנתי מגוגל שצריך להיכנס למשהו שנקרא BIOS ולראות עד כמה המחשב מתחמם ואפשר לעשות כל מיני בדיקות במצב בטוח (את שני אלו לא עשיתי. לא יודעת איך עושים)

בקיצור,

1. חייבים טכנאי או שיש עוד מה לעשות?

2. הלך המחשב או רק מערכת ההפעלה? (בגוגל כתוב שיש סיכוי שזו בעיית חומרה)

זה מחשב של חברה שביקשה את עזרתי. אני מכירה טכנאי שאוכל להפנות אותה אליו רק רוצה לדעת אם זה הכרחי.

• הוסף לסימניות
נראה לך שזה חייב פרמוט או שיש לטכנאי עוד כלים חוץ ממה שניסיתי פה?

אני שואלת כי אני מסתכלת מאחורי המחשב ולא רואה מדבקה של רישיון של הוינדוס.
אם צריך לפרמט ואין פה רישיון מקורי אז רישיון + תיקון יעלו 900 ש"ח.

ואם זו בעיית חומרה, שווה בכלל לתקן את המחשב? הבנתי שלא שווה לתקן ניידים כי הפתיחה שלהם מקלקלת אותם.
אם התיקון יחזיק זמן רב, מילא, אבל אם זה יחזיק רק חודש-חודשיים לא נראה לי שווה.

(המחשב שייך לחברה שלא מבינה במחשבים ולא יודעת טוב עברית. היא סומכת עלי שאברר בשבילה ואתן לה עצה טובה. אני לא רוצה לשלוח אותה לטכנאי כשזה חסר סיכוי.)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
את שואלת טוב, בן כמה המחשב ומה הדגם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה