מטבחון ליחידה- איך להוציא את המיטב

• הוסף לסימניות
מטבח ליחידת דיור
כמה התלבטיות-
מה עדיף תנור עומד ומעליו גז 4 להבות
או שעדיף בילטאין ומעליו 2 להבות (יוצא הרבה יותר יקר? שווה?) כדי שיהיה יותר שיש
מקרר 60 ס"מ- כמה החור שלו צריך להיות?
האם שווה לעשות אלמגוב? זה המון ארון לקחת, אך מצד שני בשיש כ"כ קטן אין אפשרות לשטוף כלי באמצע העבודה כי אין איפה להניח .
תודה!

קבצים מצורפים

• mitbachon.jpg
    mitbachon.jpg
    KB 46.7 · צפיות: 184
  • הוסף לסימניות
ביחידת דיור נראה לי שלא יוצא כ"כ להשתמש בארבע להבות ביחד, וכנראה מספיק 2, ובטח כשיש יותר משטח עבודה זה יותר פרקטי, ואני לא בטוח שזה יותר יקר, אפשר לבדוק את זה בגוגל

מקרר רוחב 60 עומק שלו זה בערך 51, אבל קחי בחשבון את הרווח שלוקח בין המקרר לקיר

בהצלחה

• הוסף לסימניות
ביחידת דיור נראה לי שלא יוצא כ"כ להשתמש בארבע להבות ביחד, וכנראה מספיק 2, ובטח כשיש יותר משטח עבודה זה יותר פרקטי, ואני לא בטוח שזה יותר יקר, אפשר לבדוק את זה בגוגל[/QUOTE
בטח שצריך 4 להבות,
/QUOTE]

צריך 3 להבות גם ביחידת דיור של העבר,ומשאר יחידות הדיור שאני מתכננת.

• הוסף לסימניות
הבעיה שאין הרבה שיש
זה מבזבז הרבה מקום זה שווה?
מה זה 3 להבות? יש כזה דבר?

• הוסף לסימניות
כל שוכר מעדיף לבוא בתנורו ובחומרותיו, לכן לא כדאי בילד אין, גם לא כיריים.
פשוט תשאירו 65 ס"מ לתנור משולב (עסקת חתנים) עם שקע כח ושקע לגז.
צריך אלמגוב מעל הכיורים.

• הוסף לסימניות
- אפשר ביחידה מתקן ייבוש כלים - זה מתקן שמחובר לקיר מעל הכיור, כשהוא לא בשימוש מקפלים אותו על הקיר- קונים באיקאה.
- ביחידות מנסיוני מסתפקים ב- 2 להבות, ברור שיותר נח יותר להבות אך בד"כ לא שווה ע"ח משטח העבודה המצומצם גם כך.
- יש מקומות שהסתפקו בכירה חשמלית שמאוחסנת במגירה... זה המצב :(

• הוסף לסימניות
- יש מקומות שהסתפקו בכירה חשמלית שמאוחסנת במגירה... זה המצב :(
והרוב בכלל לא נותנים תנור...

• הוסף לסימניות
שמתי ביחידה תנור בילט אין וכיריים 4 להבות. זה לא יקר (300 שקל הכיריים, 700 התנור) וההתלהבות של כל מי שנכנס לדירה והקלות שבה משכירים אותה בגלל הדברים הקטנים האלה, שווה הרבה.
משכירה באיזור חרדי מאד- לא ראיתי שמישהו רצה להביא משלו. להיפך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה