דרוש מידע מטבחי הרהיט-בפתח תקווה איכות?

• הוסף לסימניות
שמעתי הרבה המלצות על מטבחים
רציתי לדעת על מטבחי הרהיט מה רמת האיכות שלהם לאורך שנים
המטבח יציב לא מתפורר?
מה הרמה של הסטנדרט שהם מציעים?
אשמח מאד לקבל המלצות

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו שם לפני כמה שנים. [החנות בבר כוכבא?]

היה שירות מיוחד מאד גם שם [אחת בשם מלי] וגם בבית, גם אח"כ כשביקשנו לסדר משהו הכל היה במהירות ביעילות ובהרגשה טובה.

הסחורה מצויינת, נהנים מאד מהאיכות והעיצוב.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לפני כחמש שנים, נראה מצוין, במגירות מתחת לתנור בנוי קצת נפתח לי ההדבקה (יש שם רטיבות מחום התנור)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לפני קרוב ל4 שנים
נראה חדש

• הוסף לסימניות
עשיתי לפני שנה,
היחס המחיר והשרות מדהימים,

• הוסף לסימניות
ההורים שלי עשו אצלם מטבח לפני שנה +
מאוד מרוצים.

• הוסף לסימניות
שמעתי המלצות מעולות מכמה שעשו שם. נשאר במצב מעולה גם אחרי שנים!
לגבי מחיר ביחס למקומות אחרים, אין לי מושג.
יש לכם מידע על כך?

• הוסף לסימניות
מקום מעולה!!
אמים מאוד!!!
יש שם אחת בשם מלי אלופה!!
שירות מדהים,
מחיר מאוד סביר, לא הכי זול ביקום אבל ביחס לתוצר, זה מחיר ממש ממש טוב,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה