דרוש מידע מטבחי סמרה

• הוסף לסימניות
צריכה דחוף עזרה
משהו פעם קנה שם מטבח
איך הם אמינות אחריות?

• הוסף לסימניות
קוראים למשווקת ציפי?

• הוסף לסימניות
בסוף לא הזמנתי שם לא היו נשמעים ככ אמינים

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם אנחנו מתכוונות לאותה אחת
לקוחות שלי עבדו עם אחת בשם ציפי סמרה קוראת לעצמה גם אלפה מטבחים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בלי קשר אליהם
אף פעם לא נותנים את כל הכסף מראש.

ותכתבו לי עוד פרטים עליהם שאראה אם מדובר באותה המשווקת כי היא החליפה כמה שמות...
ולא רוצה לתת אינפורמציה מוטעית

• הוסף לסימניות
אנחנו הזמנו שם מטבח ואני ממליצה לכולם לברוח מסמרה לא איכותי בכלל והגרוע מכל זה השירות הגיע שיש לא תואם מידה התקשרנו אליהם שיעשו כמה שיותר מהר קיבלנו צעקות וקללות ואיומים ממש עוגמת נפש

• הוסף לסימניות
אנחנו הזמנו שם מטבח ואני ממליצה לכולם לברוח מסמרה לא איכותי בכלל והגרוע מכל זה השירות הגיע שיש לא תואם מידה התקשרנו אליהם שיעשו כמה שיותר מהר קיבלנו צעקות וקללות ואיומים ממש עוגמת נפש
אני רואה שיש כאלו שכן ממליצים..... ממה לא היית מרוצה? יש להם מחיר ממש זול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה