נכתב ע"י הארות;1246551:האמת שאני לא יודעת בעצמי, חשבתי לעשות לבד
אבל לפני כן, אני רוצה לדעת מה יש להן להציע? זה רק למי שרוצה מטבח מהקטלוגים או מעבר לזה?
אשמח לשמוע מבעלות נסיון
זה לא סוד שיש הרבה מעצבות פנים לא מקצועיות בשוק. קל מאוד ללמוד עיצוב פנים ולצאת בלי יכולת לתכנן חלל בצורה חכמה. הרבה פעמים אלו שפונות ללמוד עיצוב פנים הן בעלות יכולת אסטתית ולאו דווקא יכולת תכנונית. למעשה, מעצבת טובה באמת עולה בהתאם.נכתב ע"י ari;1246709:כשעיצבתי את המטבח לקחתי מעצבת ללא ליווי. ז"א שמכינה רק שירטוט ללא עזרה בצבעים, חומרים וכו'
אומנם נתנה לי רעיונות אך בסופו של דבר הייתי מגיעה לאותו דבר לבד ואפילו שדרגתי את העניין פי אלף. למשל שטחים שהיא הגדירה כ'מתים' וכמעט יצאו מכלל שימוש כשעברתי על התכנית ראיתי שיש אפשרות לנצלם.. למשל פינה של ארון תחתון שא"א שיהיה לה דלת מתוך המטבח עשיתי דלת מהעבר השני של הקיר וכך המקום מנוצל בכל זאת.
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1246632:הרבה פעמים כשאת לוקחת מעצבת, מלבד הרווח העיצובי, את מכניסה חזרה את ההוצאה ברכישת פורמייקות, קרמיקות פרזול וכו'. בחנויות יש למעצבות הנחות של 15-20 אחוז. לתשומת לב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים