מטבח וחדר ילדים חדש- לקחת מעצבת???

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים? שווה את המחיר? לא יצא לי להכיר בכלל, מה נותנת מעצבת פנים?

• הוסף לסימניות
אני מאד בעד בגלל הניצול המרבי של השטח. מעצבת טובה מתייחסת לנושא הזה בכובד ראש, ולא רק לאסתטיקה העיצובית.

• הוסף לסימניות
בדר"כ מספיק התכנון של המעצבות של הנגר / החנות
אלא אם כן את צריכה ואת רוצה להשקיע תכנון מיוחד ושינויים מיוחדים

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה מאד אישי. אין בזה כללים.
תלוי מה הציפיות שלך וכמה יש לך חוש לזה בעצמך.
אם את רוצה לקבל את המקסימום ויש לך תקציב לזה - קחי מעצבת.
אם את מרגישה שאת מסוגלת לעשות את זה בעצמך ולצאת מרוצה, אז חבל על הכסף.

אני רציתי לעשות שינויים בחדר הילדים, אז לקחתי מישהי לפגישה חד פעמית שתתן לי כיוון ורעיונות.

• הוסף לסימניות
האמת שאני לא יודעת בעצמי, חשבתי לעשות לבד
אבל לפני כן, אני רוצה לדעת מה יש להן להציע? זה רק למי שרוצה מטבח מהקטלוגים או מעבר לזה?
אשמח לשמוע מבעלות נסיון

• הוסף לסימניות
לא יודעת לענות לך לגבי חדר ילדים,

נכתב ע"י הארות;1246551:
האמת שאני לא יודעת בעצמי, חשבתי לעשות לבד
אבל לפני כן, אני רוצה לדעת מה יש להן להציע? זה רק למי שרוצה מטבח מהקטלוגים או מעבר לזה?
אשמח לשמוע מבעלות נסיון

לגבי מטבח, חפרתי המון המון על הנושא ולא לקחתי מעצבת.
את המטבח עשיתי דרך נגר שעזר לי להחליט מיקומים. את רוב החלוקה אני החלטתי.
בינתיים מרוצה.
המטבח מורכב חלקית אך טרם נכנס לשימוש כי אנחנו עדיין באמצע השיפוץ.
לא חושבת שאצטער שלא לקחתי מעצבת.

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים כשאת לוקחת מעצבת, מלבד הרווח העיצובי, את מכניסה חזרה את ההוצאה ברכישת פורמייקות, קרמיקות פרזול וכו'. בחנויות יש למעצבות הנחות של 15-20 אחוז. לתשומת לב.
מלבד זאת עלייך לבדוק אם את מתמצאת באיכות חוזק והתאמה של מוצרים שונים כי אם את בורה לגמרי, הייתי ממליצה על ליווי מעצבת מקצועית אם הוכחות בשטח.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כשעיצבתי את המטבח לקחתי מעצבת ללא ליווי. ז"א שמכינה רק שירטוט ללא עזרה בצבעים, חומרים וכו'
אומנם נתנה לי רעיונות אך בסופו של דבר הייתי מגיעה לאותו דבר לבד ואפילו שדרגתי את העניין פי אלף. למשל שטחים שהיא הגדירה כ'מתים' וכמעט יצאו מכלל שימוש כשעברתי על התכנית ראיתי שיש אפשרות לנצלם.. למשל פינה של ארון תחתון שא"א שיהיה לה דלת מתוך המטבח עשיתי דלת מהעבר השני של הקיר וכך המקום מנוצל בכל זאת.
ההצעה שלי לנסות לתכנן לבד, לנסות להבין ממש על הדף מה את רוצה עד לחלוקות הכי קטנות (מקום לפלטה, מיקסר וכו). הרי את מכירה את הצרכים שלך עצמך, ולא לשכוח מיקומים חשובים כמו תבלינים למשל ליד הגז וכו' (בדר"כ המעצבות נוטות שהתבלינים יהיו במגירה אבל לדעתי לא נח לחפש כך תבלינים אלא רק בגובה העיניים)
* על מגירות בארונות התחתונים לא להתפשר - פשוט תענוג לשלוף כך
אם את יצירתית יצא לך יפה מאוד.
כך אם בכל זאת לא תהיי מרוצה תמיד תוכלי לפנות לעזרה.

דבר נוסף: לא להשתכנע מדברים שאחרים בטוחים שאת טועה. את מכירה את הצרכים שלך ומה נח לך. אותי הצליחו לשכנע שארונות עד לתקרה זה לא יפה ויקטין לי את המטבח, אולי זה נכון אך מי כמוני יודעת שתמיד יש מה לעשות עם מקום אכסון, במיוחד בבתנו שיש גם כלים לפסח וגם מיחם וגם פלטה וכו וכו
אם יש מטבחים משופצים בסביבתך לכי לראות אל תתביישי להגיד שאת משפצת ובאת להגדיל ראש. זה באמת פותח את הראש.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני חייבת להוסיף בכל זאת שראיתי חדרים מעוצבים להפליא. חדר שהיה צפוף קודם לכן, בהניף יד של מעצבת חכמה הפכה אותו למרווח, נעים ומכיל יותר.

• הוסף לסימניות
ממליצה לקחת... העיצוב של חברות המטבחים ממש לא משהו.
אם יש לך חוש עיצובי או שאת לוקחת נגר עם חוש כזה, אולי זה משהו אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ari;1246709:
כשעיצבתי את המטבח לקחתי מעצבת ללא ליווי. ז"א שמכינה רק שירטוט ללא עזרה בצבעים, חומרים וכו'
אומנם נתנה לי רעיונות אך בסופו של דבר הייתי מגיעה לאותו דבר לבד ואפילו שדרגתי את העניין פי אלף. למשל שטחים שהיא הגדירה כ'מתים' וכמעט יצאו מכלל שימוש כשעברתי על התכנית ראיתי שיש אפשרות לנצלם.. למשל פינה של ארון תחתון שא"א שיהיה לה דלת מתוך המטבח עשיתי דלת מהעבר השני של הקיר וכך המקום מנוצל בכל זאת.
זה לא סוד שיש הרבה מעצבות פנים לא מקצועיות בשוק. קל מאוד ללמוד עיצוב פנים ולצאת בלי יכולת לתכנן חלל בצורה חכמה. הרבה פעמים אלו שפונות ללמוד עיצוב פנים הן בעלות יכולת אסטתית ולאו דווקא יכולת תכנונית. למעשה, מעצבת טובה באמת עולה בהתאם.

• הוסף לסימניות
כאדריכלית, אני חושבת שזה מאד תלוי גם בך
אם את רוצה לקחת מעצבת יעילה- קחי אחת כזאת רק אחרי בירור מקיף.
עבודת התכנון שלה אמורה להיות עבודת צוות איתך- היא אמורה לשמוע ממך את ההרגלים שלך במטבח, ויחד עם הידע שלה לתכנן לך מטבח יעיל, תקני ויפה

• הוסף לסימניות
תודה לכן על התשובות המחכימות
הבנתי שבתכנון מטבח, לקחת מעצבת- חשוב הרבה יותר מאשר בחדר ילדים, הבנתי נכון?

• הוסף לסימניות
במטבח חשוב שהדברים יהיו הנדי
בחדר - תלוי מה גודל החדר ומה את מעוניינת שיכיל. יש כאלו שהחדר צריך להכיל 3 ילדים ולול תינוק ואז צריך הרבה מקום אחסון וניצול מירבי של החדר. וזה מתחיל להיות מסובך כי אז לא תרצי שלמשל כאשר המיטות יהיו פתוחות לא תוכלי לגשת לארון..
הכל תלוי בצרכים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1246632:
הרבה פעמים כשאת לוקחת מעצבת, מלבד הרווח העיצובי, את מכניסה חזרה את ההוצאה ברכישת פורמייקות, קרמיקות פרזול וכו'. בחנויות יש למעצבות הנחות של 15-20 אחוז. לתשומת לב.

לא לגמרי נכון.
כי לרוב הן מקבלות אחוזים מהחנות על הרכישה של הלקוח,
ולכן החנות מגבילה את ההנחה.
לפחות זה מה שהיה לנו כשהגענו לקנות עם האדריכלית ובלעדיה.

בכל מקרה ממליצה מאוד על אדריכלית במיוחד למטבח.

• הוסף לסימניות
ואולי על הדרך שמות של מעצבות על רמה?
לא כאלה שסיימו הרגע סמינר :)
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת