דרוש מידע מטבח לילדים

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מטבח לילדים, ביררתי בחנויות וראיתי את המטבחים של Bosch ו-miele
למישהי יש אותם ויכולה לתת המלצות? או להמליץ על מטבח אחר טוב? (בתקציב של 300 ש"ח בערך)
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
של איקאה מעולה איכותי מעץ ויפה

• הוסף לסימניות
מצטרפת..
איקאה - חזק מאד.

• הוסף לסימניות
גם לי יש מאיקאה
איכותי ? חזק?
לא הייתי אומרת, כמו כל הסחורה של איקאה...
יש לנו אותו שנה וקצת מתחיל להתפרק...

אבל הוא יפה ושווה , יש תנור, מיקרוגל, כיריים, כיור. הרבה דברים כיפיים.
תכל'ס עושה את העבודה ומעסיק אותם שעות...

• הוסף לסימניות
בוש ממש לא שווה, מתפרק מיד.
סטפ2 מדהים אבל עולה הרבה יותר מ300...
אני קניתי ביד 2 ב600 במקום 1500 במצב חדש,
יש לי שנתיים ועדיין כמו חדש

• הוסף לסימניות
בוש ממש לא שווה, מתפרק מיד.
סטפ2 מדהים אבל עולה הרבה יותר מ300...
אני קניתי ביד 2 ב600 במקום 1500 במצב חדש,
יש לי שנתיים ועדיין כמו חדש
סליחה. לא שמתי לב להתניית המחיר
שלי מחול ועלה באזור ה30 דולר בבלאק פריידי נראה לי
אין לי מושג כמה זה עולה בארץ
אבל זה משחק שמעסיק את הילדים לשעות. עומד בחוץ-גינה לא מקורה כבר כמה שנים . גשם. שמש. ונראה חדש

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונות.
step 2 מאד יקר לא?
למישהי יש נסיון עם המטבח של miele ?

• הוסף לסימניות
באלי אקספרס יש רק תבדקי אם המשלוח חינם

• הוסף לסימניות
באלי אקספרס יש גם הרבה כלים נלוים למטבח דברים ממש יפים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה