מטבח מה עדיף פולימר סנדוויץ או צבע

• הוסף לסימניות
יש לי פולימר למעלה מ-8 שנים ואני מאוד מרוצה.
דלתות חלקות.

• הוסף לסימניות
עדיפויות

שלום רב.

יופי, מהיפה לפחות יפה:
עץ צבוע.
פולימר.
פורמייקה.

פרקטיקה וחוזק, מהפרקטי והחזק לפחות:
פורמייקה. (חזק מאד)
פולימר. (עלול להתקלף במשך השנים)
עץ צבוע. (מקבל מכות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רגעי c;2284582:
שלום רב.

יופי, מהיפה לפחות יפה:
עץ צבוע.
פולימר.
פורמייקה.

פרקטיקה וחוזק, מהפרקטי והחזק לפחות:
פורמייקה. (חזק מאד)
פולימר. (עלול להתקלף במשך השנים)
עץ צבוע. (מקבל מכות)

נכון מאד.

רק ש:
שפורמיקה גם יכולה להשבר בקצוות אם היא לא מספיק איכותית
ובין עץ לפולימר על חסרונותיהם. קחי בחשבון שאם הפולימר מתקלף אין כ"כ מה לעשות. לעומת העץ שתמיד אפשר לצבוע אותה מחדש בעדינות. במיוחד בצבע לבן שלרוב המקרים לא יראו כמעט הבדלים בין הצבע הקיים לחדש.

ואם את מדברת על חריטה , בפורמיקה א"א בכלל. מצד שני יש מבחר של פורמיקות מעניינות עם טקסטורות שלא תמצאי בפולימר או בצבע.

• הוסף לסימניות
אקדים שאני נגר.
פורמייקה היא החומר הכי עמיד, פולימר פחות, וצבע פחות.
פורמייקה זה הכי זול.
אגב, יש עוד חומרים בשוק
אם את אוהבת חריטה, זה לא בפורמייקה, אלא או פולימר או צבע, או עץ מלא.
מלבד עץ מלא וזכוכית כמובן, כל החזיתות למטבחים מיוצרות מMDF, כי סנדוויץ' מתעוות.
גוף הארונות בד"כ עשוי מסנדוויץ עם פורמייקה.

• הוסף לסימניות
אני עכשיו עשיתי מטבח פולימר מושלם.אבל השקעתי אצל נגר מעולה ויש לי אחריות.הרבה המליצו לי עליו-ברגל מטבחים בחולון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה