מטבח שחור זה לא מפחיד- עיצוב רחל פשיטיק 2020

• הוסף לסימניות
@qa123
אצל נגרים אפשר להשיג ביותר זול.

• הוסף לסימניות
@RACHEL PSHITIK
מטבח מדהים!!! ממש מהקטלוגים!!!
אני אשמח לדעת של איזה חברה הכיורים השחורים.
תודה!

• הוסף לסימניות
אני פחות בקטע של נגרים...
מתכננת ללכת לחברת מטבחים סמל..
מענין אותי לגבי הרהיט בפ"ת שגם עליהם שמעתי.
מה ההבדל בין מטבחי הרהיט לנגר?
שניהם עושים רק את הנגרות.
אולי סמל עושים הכל, עליהם לא בררתי כי הבנתי שהם מאד יקרים.

• הוסף לסימניות
שמעתי על המוןןן שעשו אצל נגר ושילמו הרבה ולא היו מרוצים...
מעדיפה חברה מסודרת.
לא כ"כ יקר בסמל. אפשר להוריד אותם במחיר משמעותית..
והעבודה שלהם מאד יפה.

• הוסף לסימניות
מענין אותי לגבי הרהיט בפ"ת שגם עליהם שמעתי.
עשיתי אצלם ממש לאחרונה
שירות 100%!!
ושמעתי עליהם הרבה המלצות עוד לפני
גם מכאן, אבל בעיקר מקרובי משפחה

למעשה - עדיין לא השתמשתי במטבח, אז לגבי הטיב אין לי עוד המלצות
אבל דיוק ואמינות - 10!
היתה לי איזה בעיה עם גובה לא מדויק של משהו
באותו יום שהתקשרתי - באו וסידרו!

מאד אדיבים!

• הוסף לסימניות
ואיך רמת הגימור שלהם ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה