• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו אצל "חרש עץ"
אין מילים!!!! מושלםםם השירות והאמינות מיוחדים מאוד סבלנות
ומעל הכל חומר מאוד איכותי
המחיר תלוי למה אתם מכוונים זה לא מטבחים של שקל וחצי...
אבל שווה כל שקל

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו אצל "חרש עץ"
אין מילים!!!! מושלםםם השירות והאמינות מיוחדים מאוד סבלנות
ומעל הכל חומר מאוד איכותי
המחיר תלוי למה אתם מכוונים זה לא מטבחים של שקל וחצי...
אבל שווה כל שקל
אולי תעלי תמונה?

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד מאוד על נגר ערבי בשם זיאד טוויל.
אני יודעת שזה מרתיע, ערבי
אבל מכללל בעלי מלאכה שאני מתעסקת איתם בשיפוץ שלי - הוא היחיד שאני מרוצה ממנו לגמרי, הכל ספץ!!!
יש לו עבודה מעולה ברמה לא נורמלית
הוא מסור ומשקיע את כל הנשמה
עד הגימור שאחרי האחרון.
והמחיר - ממש נורמלי, יחסית לרמת העבודה זה ממש זול.
מעניין מישהו? אבקש מספר מבעלי..

• הוסף לסימניות
אשמח לראות תמונות של מטבח שהוא ביצע, תודה
אני עשיתי מטבח ליחידה, די פשוט במראה (וכן עוד כמה ארונות)
אעלה בשמחה תמונה - אחרי שאגמור לארגן שם את השטח, עדיין בלאגן של בניה.
אבל לא נראה לי שבתמונה תוכלי להתרשם שם מאיכות העובודה ומהגימורים, שזה העיקר שם..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה