בקשה מטען למחשב נייד אסוס דחוף!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי מחשב אסוס, וקניתי בשבילו מטען אוניברסלי. כי לא היה מקורי בחנויות בגאולה בירושלים.
התקלקל לי 3 פעמים חור הטענה, ושילמתי בכל פעם 300 ש"ח. שהחזיק פחות משנה. בפעם השלישית
התחיל לגמגם אחרי חודשיים (אולי שלושה).
התקלקל המטען האוניברסלי, והחלטתי לקנות מקורי
קניתי מאליאקספרס ועלה לי בערך 70 או 80 ש"ח. ומהרגע הראשון שהשתמשתי בו, הבעיות נעלמו כליל. כבר למעלה משנה, וגם הגמגומים הפסיקו.
נשמע כמו בעיה ספציפית במטען שלך. (יכול להיות שה-W לא מותאם?)
ניתן לברר אצל טכנאי על מטען אוניברסלי איכותי
במקרה שלי, אחרי שהמטענים המקוריים התקלקלו בזה אחר זה, המטען האוניברסלי עושה את העבודה כבר תקופה ארוכה (קניתי באמזון כשהיו משלוחים חינם)

• הוסף לסימניות
נשמע כמו בעיה ספציפית במטען שלך. (יכול להיות שה-W לא מותאם?)
ניתן לברר אצל טכנאי על מטען אוניברסלי איכותי
במקרה שלי, אחרי שהמטענים המקוריים התקלקלו בזה אחר זה, המטען האוניברסלי עושה את העבודה כבר תקופה ארוכה (קניתי באמזון כשהיו משלוחים חינם)
בהחלט יתכן.

בגלל זה לא כתבתי חוות דעת אלא סיפור עובדות.
ויתכן שחור ההטענה אצלי עדין, ואם הוא לא מקבל משהו מדויק לגמרי הוא נהרס.
אבל גם יתכן שיש עוד מקרים כאלה באסוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה