לאיפה מחברים אותו? ליציאת USB?אין לי ניסיון מדעי בזה, אבל לכאורה כל מטען נייד בדרגה גבוהה יעשה את העבודה.
קניתי מטען נייד מאסיבי - 20,000 mah, ואני מאוד מרוצה! רק לשם השוואה, אם אני לא טועה סוללה של סמארטפון ממוצע היא בעלת קיבולת של כ-3,500 mah.
רק צריך לקחת בחשבון שמדובר במטען די גדול (יותר גדול, עבה וכבד מסמארטפון ממוצע).
יישר כח, רק לא הבנתי את השורה התחתונה. יש משהו שיכול להתאים למחשב שלי? תוכל להפנות אותי לקישור כלשהו?הרוב המכריע לא יעבדו מ2 סיבות
המתח שלהם בדכ 5V ולא 19V הנדרש ברוב המחשבים , הזרם (אמפראג) הוא חלש (בדכ באיזור ה 2A פלוס מינוס לעומת 3-4 הנצרך בדכ)
אם יש לך מחשב שיכול להטען ביציאת TYPE-C (למחשב שציינת יש יציאת TYPE-C אבל רק בתור חיבור USB) בתקן PD (קיצור של POWER DELIVERY) יש היום בשוק כמה מטענים ניידים שיכולים להטעין מצויין כאלה מחשבים.
לי יש את זה
https://www.banggood.com/Original-X...-Mobile-Phone-p-1409878.html?cur_warehouse=CN
וזה מטעין לי את המקבוק וה T470 שלי כמה וכמה פעמים בטיסות
כלומר, יש במטען הנייד מספיק קיבולת חשמל בכדי להטעין את המחשב כמה וכמה פעמים לפני שהמטען הנייד ידרוש הטענה מחדש?וזה מטעין לי את המקבוק וה T470 שלי כמה וכמה פעמים בטיסות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים