דרוש מידע מטפלות באיזור שמגר בירושלים

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
מישהי מכירה עוד מטפלות באזור?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מישהי
מכירה דחוף??

• הוסף לסימניות
לא
מחפשת בכל אזור שמגר, שרי ישראל

• הוסף לסימניות
לא
מחפשת בכל אזור שמגר, שרי ישראלחיפשתי בעבר גם באיזור הזה.
יש לי מספר שמות שקיבלתי בעבר אך לא שלחתי לאף אחת מהן ולא מכירה אותן, בנוסף איזור תכלת מרדכי , גני גאולה עוזר לך?
בתורה מציון שמעתי בעבר על 4 שרית כהן, טיטלבוים, רוטמן, מרגלית. שמעת עליהן? יש לי מספרי טלפון של כולן.
איזור תכלת מרדכי , גני גאולה גם יש לי מספר שמות משערת שכולן עמוסות ולא מקבלות אם רלוונטי לך ארשום לך שמות.

• הוסף לסימניות
כן יעזור לי גם בתכלת מרדכי גני גאולה
תודה!

• הוסף לסימניות
0527680870 דושינסקי
תכלת מרדכי
גיסתי שולחת תאומים ומאד מאד מרוצה...

• הוסף לסימניות
אני אשמח למ"ג
עכשו הרישום לשנה הבאה ?
והאם יש מטפלות שמקבלות עד 4 ?
נראה לי שכן..
והיא עד 4 ...עם בחירה
מרים פרידמן..
לצערי אין לי את המס...אבל היא ממש ממש מוכרת..!
המג 43...אם אני זוכרת נכון...
שלחתי אליה 2 ילדים.. ואז עברנו לרמות...
הייתי מאד מרוצה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה