מטפלת באזור הרב שך

• הוסף לסימניות
מי מכירה? באזור הרב שך/קוטלר/ר' עקיבא?

• הוסף לסימניות
מכירה מעולה באזור נחום יעזור לך ?

• הוסף לסימניות
תודה! אבל מדי רחוק לי..

• הוסף לסימניות
מכירה באזור חידא חמה ומיוחדת
שווה את המרחק!
יעזור לך?

• הוסף לסימניות
מחפשת מטפלת טובה וחמה באזור הרב שך/מתחם אוסם
אשמח מאד לקבל המלצות וטלפונים.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
? אף אחת?דחווווווףףףףףף

• הוסף לסימניות
יש אחת במתחם אוסם
בשם שפיצר.. מעולה חמה ומשקיענית
אין לי את המספר
ויש גם אחת בהרב שך רשבסקי
אם את צריכה מספרים אני אנסה להשיג לך

• הוסף לסימניות
ממש ממש אשמח:)

• הוסף לסימניות
מטפלת

הבלין- מטפלת מקסימה!!
ברחוב הרב שך 10
052-7615661

• הוסף לסימניות
תודה רבה אבל היא כרגע לא בגילאים שאני מחפשת(שלוש וחצי חודשים...)
עוד משהי?ממש ממש דחוף(גם בהשומר יכול לבא בחשבון)

• הוסף לסימניות
אתן כאלה חמודות שאינכן כותבות עיר...
באתי לתת לך המלצה-אבל על רח הרב שך בעיר אחדת, רק בזכות קוטלר הבנתי שזו בני ברק:)
ולענינינו-פעם הזמנתי מונית למרחוב רבי עקיבא לרחוב מפעל השס, המונית עונה לי-רבי עקיבא מכיר, איפה זה מפעל השס-אמרתי לו די קרוב, תגיע אנחה אותך, אחרי כמה דקות חזרתי אליו בבהלה-רגע, מונית של איזה עיר אתה?!.
ופעם הגיע לי משלוחן שאומר לי אני ברבי עקיבא X, איפה את-אני אומרת לו בתחנה מתחת מחכה, אומר לי-אין פה בכלל תחנה...

• הוסף לסימניות
מחפשת גם ברחובות האלה בבני ברק, אשמח לכל המלצה! עד 4

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה