מידע שימושי מטפלת בבית וגן

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונות, אני לא מעוניינת במשפחתון מכל מיני סיבות...
userit אם הילד שלך מסודר אשמח לדעת איפה,
hasuy תודה אבל רחוב בית וגן רחוק לי מידי, הבן הגדול שלי לומד בפסגה ואני רוצה מטפלת שם באזור. וגם גבעת מרדכי, וגבעת האנטה לא רלוונטי.
שלמה 6120 שלחתי באישי.
​​​​​​​תודה על כל מענה.

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב,
למרות המענה שקיבלתי עדיין לא היה משהו רלוונטי שניתן להרים טלפון ולברר ...
אשמח אם יש למישהו מידע על מטפלת בבית וגן רחוב הפסגה או ברויאר.

תודה

• הוסף לסימניות
את צוקרמן ניסית? היא ברחוב ברויאר.
יש עוד אחת בשם תמרה ג"כ ברחוב ברויאר.

לפעמים בשביל מישהי טובה צריך קצת לכתת רגליים. אין ברירה.

בהצלחה בכל אופן!

• הוסף לסימניות
מקפיצה......
אשמח לפרטים על מטפלת טובה בבית וגן אזור הפסגה בית וגן לגיל 4 חודשים רק לשנה זו
תודה לכל עונה אפשר בפרטי

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח מס של מטפלות באזור בית וגן?

• הוסף לסימניות
מקפיצה...
מחפשת מטפלת בבית וגן עם חופשות של התמ"ת לתינוקת בת 5 חודשים
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה