מטפלת בני ברק ט' באב

• הוסף לסימניות
ביבי סיטר או מטפלת לשני ילדות פחות משלוש בבני ברק
לכל יום הצום מישהו מכיר...?
אם אפשר באישי

• הוסף לסימניות
אין שום מטפלת בט' באב בכל בני ברק??

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן משהו מכיר?

• הוסף לסימניות
יש ברחוב המון מודעות על קייטנות

• הוסף לסימניות
בנות כמה הבנות?
באיזה איזור את מחפשת?
אני מכירה קיטנה מהבוקר עד השעה 18:00
הם מקבלים מגיל 3 אבל הסכימו לקבל את הבת שלי שהיא יותר צעירה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari93;1336122:
יש ברחוב המון מודעות על קייטנות

אני גרה באזור שאין מודעות. אם משהו רואה, אשמח מאוד לקבל טלפון ופרטים!! ולשלוח לשם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מחבר;1336126:
בנות כמה הבנות?
באיזה איזור את מחפשת?
אני מכירה קיטנה מהבוקר עד השעה 18:00
הם מקבלים מגיל 3 אבל הסכימו לקבל את הבת שלי שהיא יותר צעירה

זה מעולה, אפשר טלפון (אולי באישי)?
לפחות לאחת הבנות יהיה קייטנה באותו היום...

תזכו למצוות!!!

• הוסף לסימניות
ראיתי באזור חתם סופר מגיל שנה וחצי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1336154:
ראיתי באזור חתם סופר מגיל שנה וחצי

יופי! יופי!!

יש טלפון?? אולי כתובת של המודעה הנ"ל?

• הוסף לסימניות
מצטערת לא רשמתי... ראיתי את זה בתחנה שליד מאפית ברמן (מול דובק) אם תרצי תשלחי לי מייל עם טלפון שלך ואתן לך צלצול כשאהיה שם היום מול המודעה...

• הוסף לסימניות
מספר טלופן שלהם הוא: 03-6197723
הם נמצאים ברחוב עזרא
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מי כעמך ישראל!!!

תודה רבה רבה לכל מי שעזר וסייע.

נמצאה בייביסיטר ב"ה!

תזכו למצוות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה